View Single Post
Vechi 20.05.2010, 13:25:45
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
mai top cat DOMNUL SI MINTUITORUL NOSTRU IISUS HRISTOS A SPUS:MILA VOIESC NU JERTFA mai citeste si tu ce trebuie si mai lasa prostiile ce ti-au bagat alti in cap.ma tu te -ai suparat peDUMNEZEU ca nu ti -a raspuns la cererile tale sau te-a incercat vri-o data asa intrun mod mai dur,nu ai ce face gindestete ca si alti de pe aici au fost incercati in nenumarate rinduri si poate de zeci,sute de ori mai dur decit tine,dar NU au abandonat lupta ca un las.intrebarea este ESTI UN LAS? ca sa stim si noi cu cine comunicam,dupa cite se vede propovaduiesti sinuciderea poate ai si tu ceva ginduri mai negre dar ce spun eu orcum ai ginduri negre parelele cu invatatura lui DOMNUL IISUS.
Nu m-am suparat pe Dumnezeu, nu am fost niciodata credincios. Nu sint un las, dovada sint posturile mele iar semnatura mea e clara. Nu am deloc ginduri negre, din contra. Suedia, care are unul din cel mai mare procentaj de atei (nu pun in discutie tarile unde ateismul e sau a fost impus totalitarist), nu se numara printre tarile cu un inalt grad de suicidat si e foarte aproape de Romania la acest capitol http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...y_suicide_rate.
Spun din contra, pentru ca un ateu sanatos la bibilica are toate motivele sa traiasca.

Last edited by topcat; 20.05.2010 at 13:28:11.