Citat:
În prealabil postat de Doriana
Tu realizezi ce argumente slabute aduci in comparatie cu multimea versetelor care trateaza darurile Duhului Sfant? Anume doar pareri personale despre un verset care musai trebuie sa zica ce vrei tu? Pe cine crezi sa pacalesti?
|
Nu eu pacalesc aici...
Ia spune-mi cum interpretezi tu 1Corinteni 13:8-12?Ce inseamna ca stiinta se va sfarsi?Ia spune-mi?Cum se va sfarsii, si cand?Si daca se va sfarsii vom fi toti nestiutori?Iarasi ce inseamna ca proorocii se vor desfiinta?Cum adica se vor desfiinta?Cum , in ce fel si cand?Iar 'darul limbilor va inceta' ... De ce foloseste cuvantul "dar" doar pentru limbi?
Eu nu iti dau numai pareri personale, ci ti-am prezentat mai multe fapte... E un fapt istoric ca vorbirea in limbi ca manifestare generala a incetat de pe la sfarsitul secolului II , ca exista si vorbire in limbi contrafacuta, a existat chiar si la eretici si ca in ziua de azi si samanii(preotii si vrajitorii voodoo) si preotii hindusi si din cultura indiana, indoneziana, etc vorbesc in limbi.Ei si sectarismul minoritar..