[quote=Florin Liviu;251059]Pentru Heaven !!
Citat:
În prealabil postat de heaven
Pentru ca eu am ales calea pierzaniei draga mea spre pierderea mea si a neamului meu si am ramas in societate. Daca eram puternic ma duceam la Manastire. M-am indulcit si eu la cacat ! Si stiut este ca numai cativa dintre sfinti au fost lasati in pace de diavoli si anume cei mai alesi ! Tin minte un sfant care inaltandu-se la cer si fiind in apropierea raiului ii spuneau diavolii : ai scapaaat, ai scapat de noi ! Si El le-a raspuns : Nu inca, inca nu !
Trage singura concluziile ! Si citeste neaparat vietile sfintilor ! Aici pe forum e doar aer in piept cu un pic de oxigen daca nu citesti cu atentie si mereu evanghelia si toate cele bune pe care le gasesti din-belsug pe aici si pentru care multumim organizatorilor.
Iar oamenii puternici ii gasesti in pustie si nu pe forum ! Aici suntem doar cei cel mult calduti iar multi chiar rau-intentionati ! Unde e multa lume este si multa sminteala !
|
Multumesc pentru raspuns!
Totusi,Florin,nu toata lumea este facuta pentru manastire,iar daca nu esti croit pentru asta,mai mare pacat ar fi sa mergi acolo si sa cazi,ar fi o trufie si o nebunie...
Cred ca a fost o decizie inteleapta daca asa ai simtit.
Toti suntem ispititi de Aghiutza,toti suntem aici pentru a evolua spiritual si nici un sfant nu cred ca a fost scutit de aceasta lupta.Fiecare dupa puterile lui.Dumnezeu nu vrea sa ne vada bravand sau sa ducem in spate mai mult decat putem.
Umila mea parere este ca trebuie sa invatam sa ne cunoastem fara a ne condamna pentru slabiciunile noastre,ci din experientele trecute sa invatam cum sa le stapanim si sa transcedem catre calea de lumina.