View Single Post
Vechi 20.05.2010, 21:28:14
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Ce zice tipul e o tampenie, iarta-mi termenul te rog. Darurile Duhului Sfant pot fi cerute dar primirea lor nu poate fi "provocata" in nici un fel si prin nici o metoda.

Ca omul poate sa se roage, ca poate sa cante, ca Presbiterii pot sa-si puna mainile peste el toate acestea se pot intampla si sunt biblice. Dar noi nu-l putem forta pe Dumnezeu sa ne daruiasca ceva.

Era joaca lui. Eu si majoritatea penticostalilor descurajam fara retineri astfel de practici.

Sunt unii insa care dorind sa "ajute" fac asa ceva.

Nu comentez prea mult dar nu vad nimic rau. Era un catolic. A vrut omul sa cante "La, la, la, la". Spre marea lui uluire a urmat...ceva. Ce treaba ai tu cu el :))

Se intampla, eu stiu ce sa zic...Da-i si tu un telefon sa te-nvete melodia.

Intr-o zi eu sau tu sau altcineva va incepe sa cante. E cineva vinovat ca Dumnezeu va vrea sa lucreze in vreun fel?

Ceea ce zice tipul mi se pare corect. Doar ca este scos din context.
El vorbeste din prisma omului care primeste darul. Trebuie insa subliniata si prezenta Duhului Sfant in cadru.
Nu este doar ceea ce zice el mai sus, dar ceea ce zice nu spune rau si de multe ori asa se intampla.
Multumesc...cred ca nu prea mai avem ce vorbi dupa acest mesaj! Da, ai fost sincer...si se vede ca vorbim limbi diferite, si gandim diferit.

Doamne ajuta!Numai bine!

Last edited by AndruscaCIM; 20.05.2010 at 21:34:34.