Subiect: Intrebare,..
View Single Post
Vechi 20.05.2010, 21:52:28
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de angel4ver Vezi mesajul
nu cred ca ory a zis ceva rau. ba din contra, e foarte adevarat.
inteleg sa primeasca o suma pentru ceea ce face, dar sa ia mai mult decat unul care munceste de dimineata pana seara de ii sar capacele si sa primeasca bani putini, nu e corect.
apoi, de cand pana cand biserica ia bani de la stat? daca primeste bani de la stat, inseamna ca este o firma. eu asa o vad avand in vedere faptul ca au salarii.
ca sa nu mai zic cat are patriarhul. mi s-a facut rau...
si culmea e ca oamenii au incredere in preoti si biserici.
a zis bine cine a zis... ca biserica a ajuns sa produca bani. nu mai e ce a fost inainte.
Angel, ai prefera ca noi, credinciosii, sa ne platim preotii?! Ca daca statul nu le mai da salarii, de unde sa si le mai ia? Ia stai putin si gandeste-te! Nu de la credinciosi? Dupa ce ca de abia dam 1-3 lei in fiecare duminica, daca ii dam, tot noi ne simtim furati si cu musca pe caciula. Ia sa cada numai pe capul nostru plata tuturor taxelor dintr-o biserica si a salariilor preotilor, sa vedem cati am mai fi crestini! Lasa sa ii plateasca statul, ca are de unde! Guvernantii sa mearga cu masini de mii de euro si episcopii sa fie mai prejos?!
Iar un preot adevarat este cel care sta de dimineata pana seara intr-o biserica.