la interventia penticostalului am sa va mai scriu o poveste
acum vrio 10 ani in urma in ardeal o trupa de sectari dadeau anunturi repetate despre evenimentul botezului a citor-va insi care nu prea le aveau cu biserica ,majoritari romulani.au lipit ei si afise chear si pe stilpul de curent electric de la casa parohiala vezi doamne preotul satului numai asta ar fi vrut sa vada sectari facind "ciupabaie".veni ziua sortita si la podul nou construit peste riul ce trece prin afara localitatii urma sa se desfasioare evenimentul care a intrat in istoria localitatii.curiosii erau pe pod printre ei ma numaram si eu care nu eram prea curios dar am zis daca celalalte le-am vazut inca una tot acolo e.de partea stinga era acel pastor ce vam spus intro povestioara mai veche scupiila cum ii spuneau niste cunostinte dar de aceasta data era imbracat cu o haina neagra lunga cu ceva dungulite albe.cind mergeam eu la adunari era in costum.pastorul mai avea inca doi sectari care ii aduceau acele fiinte la cufundarea in apa si care le duceau indarat in tufele de arini unde improvizasera cabina de schimb a costumatiei.pretendenti erau imbracati in alb imaculat mama ce mai contrasta cu culoarea romulanilor.dar nu asta era problema de partea dreapta era corul adhoc intre care si vrio citiva din aia de predica pina se rosesc.incepe evenimentul in deschidere pastorul perdica de mama focului norocul cel mare ca intre el si auditoriu era distanta destul de mare, se spun rugaciuni se cinta totul decurge ca la carte ne spunea ce importanta are acel eveniment ne sfatuia staruitor sa urmam exemplu samd.la un moment pastorul imtra in apa pina la mijloc caci era un pic de adincitura in riu este adusa prima femeie insotita de cei doi spre a fi ajutata sa nu alunece cumva lucru f.normal este cufundata in apa de trei ori daca nu ma insel si apoi scoasa afara dar ce a fost element de circ in momentul scoaterii din apa haina din pinza acea imaculata i sa lipit de corp vazindu-se toate cele ale ei in toata splendoarea lor vri-o citiva betivi ce erau prezenti chear au aplaudat din palme.a urmat cea de a doua la fel acelea-s imagini actrita diferita adevarul ca erau tinere si aratau bine erau imagini parca desprin-se dintrun film sexi pt.adulti.ce a mai urmat nu mai stiu datorita faptului ca urmau barbatii ,un gospodar mai de seama zice:no hai sa merem ca o fost destul.au mai ramas putini auditori in special betivii care probabil mai vroiau ceva scene.
|