View Single Post
Vechi 20.05.2010, 22:49:50
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Daca te plictisesti, poti sterge praful din camera. Sau poti citi. Sau te poti ruga. Sau poti iesi afara din casa.
Lenea e cucoana mare care n-are de mancare. Gaseste-ti un job. Imi vei spune: unde? Nu are importanta, tot cautandu-l, vei scapa de plictiseala! :)
Depinde cum definesti tu plictiseala. Sunt oameni care se plictisesc muncind, deoarece munca oricum nu se mai termina niciodata, dar sufletul lor se chinuie in singuratate, ei si treaba lor...si atat...Tanjesc dupa un suflet care sa le asculte necazurile, sa stea langa ei cand fac treaba aia multa si nesfarsita...tnjesc dupa Cineva care sa le spuna ca viata lor are un sens mai bun decat cel de a sterge la nesfarsit praful care se depune si de a curata mizeria altora, de a castiga bani care se cheltuie atat de repede si de a trai doar pentru trupul acesta...
Continui sa cred ca plictiseala e un efect al lipsei de dragoste. Iar acuzarea plictisitilor de lenevie, asemenea...Cine nu a fost flamand nu stie ce e foamea...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote