View Single Post
Vechi 20.05.2010, 23:15:05
gibilan
Guest

Implicit

domnule penti vreau sa iti spun ca pentru umilinta mea bauturile sunt artefacte daca poti pricepe adica sau pierdut in negura timpului mai pe intelesul tau.cit priveste botezul sectaresc consider invalabil domnule deoarece stiu bine ce inseamna acest lucru cind il faci de mai multe ori undeva sta scris:un singur domn un singur botez o singura credinta si umilinta mea a cautat alt domn la sectari DOAMNE IARTAMA PE MINE PACATOSULca am gustat din merindea pe care nu mi-ai pregati-to.am umblat pe carari straine de neamul nostru si nu am tinut calea cea dreapta marcata de sfinti care din viac ti-au bineplacut tie.domnule sectar vreau sa ma pocaiesc in fata domniei tale si sa iti spun ca am cunoscut si sectari fericiti dar exceptia intareste regula.erau f.sinceri iubeau crucea,biserica,credinta stramosasca,mai mult decit atit ba dojeneau neamurile ca nu merg la biserica cum ar trebui s-o faca. dar totul in ascuns de frica celor de o credinta cu ei.insa harul lui Dumnezeu COBORA PESTE CASA LOR.intilnirea cu ei a durat4ore care parca a fost30de minute.acesti oameni nu frecventau nici o adunare o facusera in tinerete nu ne-am contra-zis deloc discutiile curgeau ca un piriias cristalin parca totul era dintr-o alta lume.putine cazuri imi pare rau, la origine au fost ortodocsi.