View Single Post
Vechi 21.05.2010, 13:02:30
umilul umilul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.11.2006
Religia: Ortodox
Implicit Iertati-ma !!

Nu stiam cum sa abordez problema pe care ati deschis-o dar mi-a deschis mintea o carte pe care o citesc acum, este scrisa de Arhimandrit Serafim Alexiev si se intituleaza Cea mai scurta Cale catre Rai - Nu judeca si nu vei fi judecat, eu cred ca nu ni se cade noua sa judecam ce fac altii, nu trebuie sa ne atribuim noi rolul de judecator ca ce face x e bine sau ba, mai ales cand e vorba de oameni Sfinti, judecator este Unul singur - Bunul Dumnezeu si Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Sfantul Parinte Ioan Gura de Aur daca nu ma insel, spunea ca apele in care se scalda preotii si monahii adica oamenii lui Dumnezeu, sunt cu mult mai involburate decat orice ape, deci in acele ape se scalda daca pot sa spun asa inotatorii profesonisti, nu cei amatori. Deci mai bine purtam de grija sufletului nostru prin rugaciuni decat sa spunem cum trebuie si cum e mai bine sa se procedeze in ceva in care nu suntem inclusi, decat poate unii dintre cei de pe forum. Motto-ul de azi imi este foarte drag. Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
Reply With Quote