Bine v-am regasit.
Ieri am inceput sa citesc si pentru ca am avut mai mult timp la dispozitie, am citit si primele 8, asa... ca pentru mine.
Mi-au placut foarte mult rugaciunile de la sfarsitul catismelor, asa ca am le-am adunat la gramada si in toata aceasta perioada voi renunta la obisnuitul Paraclis de noapte si voi citi rugaciunile finale a 14 dintre cele 20 de catisme (sunt cele de care m-am simtit legat mai mult) si cate ceva de la sectiunea "pomelnic". Evident, catisma 16 este obligatia mea.
Astazi am mers la manastire si am primit binecuvantarea parintelui staret pentru intregul grup, in vederea citirii Psaltirii. Deasemenea, am dat si pomelnicul ca acatist pentru 40 de zile incepand de astazi.
Sa ne lumineze Dumnezeu si sa ne dea rabdare si tarie in ceea ce dorim sa facem. Atentie mare la ceea ce urmeaza. La mine am observat ca nici n-am inceput bine ca deja apar tot felul de sicane si incidente. Se pare ca nici pe forum nu se duce lipsa de asa ceva. Haideti sa incercam sa ne stapanim si sa avem rabdare cu toti, daca dorim cu adevarat sa avem rezultate.
Doamne-ajuta!
|