View Single Post
Vechi 21.05.2010, 14:46:25
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit I-am scris iar

Dezbinarea s-a creat intr-adevar,dar datorita aparitiei acelui articol.Si nu spuneti ca nu v-ati fi dorit sa apara ,deoarece eu m-am bucurat de ea.Oricum ,eu am citit-o in prima editie,care a aparut la Editura Institutui Biblic ,acum cativa ani in urma.

Aceasta carte TREBUIA sa apara in Romania,asa cum e foarte bine ca e prezent insusi autorul.
Neintelegerea acestei vii personalitati ortodoxe pe mine ma intriga,ma pune in alerta,si ma dezamageste.
Fara sa stiu ca se va isca o asemenea valva,eu am simpatizat cu autorul de la inceput,acum vreo 7 ani,si l-am pus deoparte,la inima.Asa ca,acum cand vad ca e atacat,reactionez din iubire.
Sunt un clasic,vreau sa respect dogmele in totalitate,ma tin de Biserica cat pot de strans,si de pe aceste pozitii ii iau apararea.
Ati scris o carte Nebunul,ar trebui sa vedeti o oarece nebunie pentru Hristos si la Kenneth,in sensul acela bun,crestin ortodox.Si,atunci,probabil nici pe mine nu ar trebui sa ma mire ca sunt dintre crestini care arunca in el cu noroi.
Astept de la Dumneavoastra sa adanciti fenomenul,si sa reveniti cu un alt punct de vedere.Nu se poate ca cei care-L iubesc cu mare dragoste pe Hristos,sa nu fie apropiati.
Nu sunt de acord deloc,ca aceasta carte ,si persoana lui Klaus nu trebuia sa vina in Romania.Sa ne gandim ca la fratii nostri greci si bulgari,nu a existat aceasta respingere.In Grecia ,un preot i-a spus ca mesajul lui este tocmai unul adecvat vremurilor noastre;iar in Grecia s-a vandut cartea in mii de exemplare.