Citat:
Īn prealabil postat de almaris
Lacrimuta, nu amesteca lucrurile, un pasaj de naratiune biblica fara semnificatii adanci in explicatii pentru asa zisul botez. Cauta macar alte texte.
Si apropo, cand schimbi username-ul in ceva mai optimist? Tot lacrimi? Poate ma consulti sa gasim ceva frumos!
|
mai almaris vezi ca vorbesti cam mult si fara rost ti-ai cam depasit mandatul mie mi se pare ca tu esti cam destept ce spun eu tu esti sectar si atit iati catrafusele de pe aici si pasli'ca arzi gazu de pomana de unde domnule atita minte pe tine ba TU AI CRED-CA CAPU ALA MARE SA NU TE PLOAIE IN GIT.ai zburdat destul acuma mai lasa si pe alti.mama da simt eu asa dinspr-e tine o putrnica briza ba ti-sa incins scafirlia taio la cismea ca altfel faci aprindere de creieri tu esti un minunat informator atoate si atot ba nu esti un sectar cu dintii nepiliti ai sa te automusti hai mai latra pafara.de unde sti tu ca trebuie schimbat username-ul ai avut tu asa intr-o lumina o falsa vedenie sau vorbesti asa din diareea ta verbala.MOAIETE BA SECTARE si intreaba pe acarul paun ce tre sa faci sa iesi pe linia moarta.adios muciaciacios muciacios mucios.