Subiect: Rozariul.
View Single Post
Vechi 21.05.2010, 21:54:13
Didi88 Didi88 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Si eu sunt de aceeasi parere cu Ionut Stefan! Foloseste metanierul daca vrei musai sa ai un numar de rugaciuni adresate Maicii Domnului sau Domnului Iisus Hristos! Ai grija sa nu te lasi multumita doar de cantitate, nu conteaza asa mult cantitatea atunci cand o faci ca sa primesti imediat ajutorul! E buna cantitatea pentru a ajunge la calitate!
Doamne ajuta!
prin aceasta interventie tin sa mentionez ca nu se tine cont de cantitate. Rozariul in sine impreuna cu cele 4 mistere reprezinta O rugaciune.

mai multe pe: http://www.rozariul.ro.rosary-prayers.eu/

Cele 15 promisiuni ale Fecioarei Maria creștinilor care recită Rozariul

1. Oricine mă va servi cu credință prin recitarea rozariului, va primi semne de grații.
2. Promit speciala mea protecție și cele mai mari grații pentru toți cei care vor recita rozariul.
3. Rozariul va fi o puternică armură împotriva infernului, va distruge vicii-le, va face să scadă păcatul și va înfrânge reziile.
4. Va face ca virtutea și lucrurile bune să înflorească; va da sufletelor abundență iertării Dumnezeiești; va face ca inimile oamenilor să nu iubească vanitățile acestei lumi, le va da dorința de a iubi lucrurile eterne. Aceste suflete se vor sfinți prin însăși aceste dorinți.
5. Cel care se recomandă mie prin recitarea rozariului, nu va pieri.
6. Oricine va recita rozariul cu devoțiune, punând în practică sacrele mistere, niciodată nu va fi doborât de dizgrații. Dumnezeu nu-l va pedepsi cu dreptatea Sa; nu va fi nepregătit în momentul morții; drept răsplată va rămâne în grația lui Dumnezeu și va fi demn de viața eternă.
7. Oricine va avea o adevărată devoțiune față de rozariu nu va muri fără a primi sacramentele Bisericii.
8. Aceea care sunt credincioși în a recita rozariul vor avea în timpul vieții lor și în momentul morții lumina lui Dumnezeu și plinătatea grațiilor Sale după moarte, ei vor participa la gloria sfințiilor în paradis.
9. Voi elibera din purgatoriu pe cei care au fost devotați rozariului.
10. Devotații rozariului vor merita o glorie mai mare în Cer.
11. Voi obține tot ceea ce-mi ceri prin recitarea rozariului.
12. Toți cei care vor răspândi rozariul vor fi ajutați de Mine în necesitățile lor.
13. Am obținut de la Fiul Meu Divin ca toți advocații rozariului să aibă ca intercesori Întreaga Curte Cerească În timpul vieții lor și în momentul morților.
14. Toți cei care recită rozariul toți sunt fii Mei și frații Unicului Meu Fiu ISUS Hristos.
15. Devoțiunea față de rozar e un mare semn de predestinare.

Misterele de bucurie (se recită lunea și sâmbăta)

Misterele de lumina (se recită joia)

Misterele de durere (se recită marțea și vinerea)

Misterele de slava (se recită miercurea și duminica)
Reply With Quote