View Single Post
Vechi 22.05.2010, 16:53:49
vasalie
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pai de suferi atat de mult, de ce nu te separi de cultul adventist...poate ca nu iti face bine, e cult...tu apartii de el, crezi in punctele doctrinare ale adventistilor..deci cand iei decizia de a te indeparta...si a trai numai prin credinta, si dragoste pentru Dumnezeu?
Te faci ca nu m-ai inteles. Iti spun doar atat: daca ajungeam la concluzia ca biserica adventista are o doctrina gresita (neconforma cu Sfanta Scriptura), o paraseam fara nici o retinere (cum am facut cu alta biserica) . Nu sunt legat de un cult. Prin botez (cel adevarat, facut la maturitate) am facut un legamant cu Dumnezeu, nu cu vre-o confesiune religioasa. Nu confunda credinta in Dumnezeu cu aparteneta la o grupare religioasa.

Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Cat mai multi care, cumva noi...sau adventistii, fii mai explicit...nu legana barca, sa faci valuri degeaba!
Nu am leganat barca deloc. Cred ca am fost destul de clar. Nu m-am referit la cei care fac parte din vre-o confesiune, ci la cei care sunt un soi de partizani inflacarati ai unui cult religios.
Reply With Quote