Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM
Pai de suferi atat de mult, de ce nu te separi de cultul adventist...poate ca nu iti face bine, e cult...tu apartii de el, crezi in punctele doctrinare ale adventistilor..deci cand iei decizia de a te indeparta...si a trai numai prin credinta, si dragoste pentru Dumnezeu? 
|
Te faci ca nu m-ai inteles. Iti spun doar atat: daca ajungeam la concluzia ca biserica adventista are o doctrina gresita (neconforma cu Sfanta Scriptura), o paraseam fara nici o retinere (cum am facut cu alta biserica) . Nu sunt legat de un cult. Prin botez (cel adevarat, facut la maturitate) am facut un legamant cu Dumnezeu, nu cu vre-o confesiune religioasa. Nu confunda credinta in Dumnezeu cu aparteneta la o grupare religioasa.
Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM
Cat mai multi care, cumva noi...sau adventistii, fii mai explicit...nu legana barca, sa faci valuri degeaba! 
|
Nu am leganat barca deloc. Cred ca am fost destul de clar. Nu m-am referit la cei care fac parte din vre-o confesiune, ci la cei care sunt un soi de partizani inflacarati ai unui cult religios.