View Single Post
Vechi 22.05.2010, 17:18:27
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Mai exista si a 3-a "varianta", care nu a fost adusa in discutie: Biserica formata din toti credinciosii (indiferent de confesiune) care il iubesc pe Dumnezeu si vor sa faca voia lui cea sfanta.

"Documenteaza-te" si vezi daca a existat si exista o astfel de Biserica.
Da, varianta cum ca si mormonii il iubesc pe Dumnezeu, si vor sa faca voia lui cea sfanta...ha, merge, nu?

M-am documentat Vasalie, si Biserica Ortodoxa este singura Biserica Adevarata, Apostolica, si soborniceasca...in rest, cucuriguuuu....cotcodac, ochi dati peste cap, si profetii bombastice ( stii tu prea bine!) prin Grand Canion, Utah....de astea, multe si pestrite!

Nu te supara, dar asa se vede de la mine...
Citat:
Te faci ca nu m-ai inteles. Iti spun doar atat: daca ajungeam la concluzia ca biserica adventista are o doctrina gresita (neconforma cu Sfanta Scriptura), o paraseam fara nici o retinere (cum am facut cu alta biserica) . Nu sunt legat de un cult. Prin botez (cel adevarat, facut la maturitate) am facut un legamant cu Dumnezeu, nu cu vre-o confesiune religioasa. Nu confunda credinta in Dumnezeu cu aparteneta la o grupare religioasa.
Ba esti legat de un cult!

Ai facut un legamant cu Dumnezeu, intr-o grupare religioasa...ceea ce inseamna ca esti legat de un cult, si nu de celelalte.

Eu nu confund nimic, credinta in Dumnezeu puteai avea in orice alt cult, dar tu ai ales un anume cult...deci cat timp erai ortodox (!?!) nu aveai credinta, desi ai fi putut avea foarte bine...dar nu ai citit nici Biblia, nu iti placeau slujbele, nu dadeai pe la Biserica...insa acum iti place atmosfera din cultul adventist, si doar aici iti manifesti credinta( ceea ce inseamna ca esti foarte legat)...e asa, sau nu?
Citat:
Nu am leganat barca deloc. Cred ca am fost destul de clar. Nu m-am referit la cei care fac parte din vre-o confesiune, ci la cei care sunt un soi de partizani inflacarati ai unui cult religios.
Dar eu te vad pe tine un partizan extrem de inflacarat al cultului tau, si nu mi se pare ceva gresit sa fii inflacarat...grav e sa ai flacara stinsa, si sa nu mai poti fi inflacarat, asa cum erai ca si ortodox...pe cand acum se vede flacara aprinsa palalaie!

Cumva te deranjeaza inflacararea cu care afirmam noi ortodocsii, ca pastram credinta cea dreapta, sau ca Biserica Ortodoxa este singura Adevarata?...ei asta e alta poveste, dar si voi puteti face acelasi lucru...insa tu preferi sa ne sugerezi sa stingem flacara, ca si cum ar fi ceva sanatos!
Reply With Quote