Citat:
În prealabil postat de Colors
Frate iosife ce am avut de spus am spus, fiecare sa inteleaga cat poate. Raman la parerea ca esti in mare confuzie. Ti-am citit si ceva postari mai vechi. Aparent esti in ortodoxie dar personal nu ai deprins inca duhul ortodoxiei. N-o spun spre sfada, asa te vad. Pentru unul neputincios si rob patimilor lumesti am insa mai multa intelegere. Pentru cei rataciti sau impotrivitori ortodoxiei mai putina. Si daca tot simti ca poti mai mult, te rog iesi in fata si treci la fapte, eu iti doresc succes.
O singura data iti mai spun, te rog sa ma ierti, cauta smerenia si nu te aprinde la fapte prea repede ca nu-ti cunosti lupta.
Liviu
|
Colors stimabile stii ca nu e frumos sa foleseshti termeni pomposhi, hiper-ortodocsi, ca sa-l superi pe Iosif, si daca domnia ta neaga preotzia si preotziile universale si veshnica propovaduire si misiunile lor, shi altele idei interesante promovate de bunul Iosif, nu inseamna ca toate acestea nu exista si nici ca Iosif trebuie sa-ti ia drept bune sfaturile tale de prost gust. Unii le vor vedea si le vor pricepe la momentul potrivit, nu e graba si daca nu le vor pricepe noproblemo, ce parca trebuie sa le stii pe toate... si nu este vorba despre alte culte ci despre ce a facut si ce va mai face Dumnezeu cu oamenii. Ca va mai face unele lucruri... :satisfied:.