Citat:
În prealabil postat de nela_27
Citind postarile de la acest topic...nu-mi vine sa ma mai casatoresc. Nu pot sa cred ca pentru oamenii casatoriti, care mai doresc a fi considerati si adevarati crestini, sexul are o asemenea importanta.Scopul principal al casatoriei eu il vad ca fiind nasterea de prunci si in nici un caz desfranarea. Nu ma casatoresc pentru a desfrana ci pentru a merge impreuna cu celalalt pe drumul spre mantuire.
|
Cu atitudinea asta nici nu trebuie sa te mai casatoresti..
De fapt daca o sa gasesti un barbat care o sa stea si o sa se uite la tine toata viata foarte bine, desi nu cred.
De obicei cine se casatoreste o face pentru ca il iubeste pe cel de langa el si vrea sa'si intemeieze o familie.
In cadrul casatoriei e perfect normal sa'i arati celuilalt prin anumite gesturi ca'i porti dragoste.
Iar pe langa a lucra la scopul casatoriei( si acela de a ajunge la mantuire), zilnic mai ai de lucrat si in casa..cu cel de langa tine la respect, comunicare, incredere..binenteles ca mai apoi fiind urmate si de momente intime in doi pentru ca asa e normal si natural ca nu sunteti doi straini.