View Single Post
Vechi 23.05.2010, 02:18:20
AngelicaKroner AngelicaKroner is offline
Member

Data înregistrării: 11.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Deci ai văzut dumneata de unde venea potoarea acoperită bine cu nisisip?

Deci apariția nu este apariție ci este pogorârea Domnului din Cer ca să aibă Tatăl oi căci altfel pe toate le-ar fi dus diavolul răpitor îmbrăcat în haină de sfințișor, direct în pierzare, și vezi așa au luat ei Oastea și celelate trâmbițe băgându-le sub ei, dar măcar dacă ar fi slujit ei lui Hristos, opărindu-se fainfrumos la părintele Ioan Iovan adică la Trâmbița Apocaliptică nr.5 cu care acum se laudă dar ieri l-au anatemizat, căci iată cum au procedat, au zis așa:

Cam așa ceva ar fi vorbit Dumnezeu, și chiar vorbește așa prin prooroci și prin cele 7 Trâmbițe ale Sale, Trâmbițe Apocaliptice... iar eu păcătosul mirean din poBOR abea am cercetat sumar să văd unde se află dreptatea? Și iată am mărturisit că nicidecum nu se află ea, dreptatea și dragostea și smerenia și CREDINȚA, în ograda unde a rodit Pisisikaa. Acolo nu e!

Și vai de cel prin care vine ispita! Căci să-l vezi cum va munci apoi ca să refacă el credința în cei pe care a distrus-o și i-a păcălit ca să-și pună oamenii nădejdea în ei în loc să și-o pună în Dumnezeu, nu eu.
Dacă "Domnul" a pogorât așa cum spui tu, din cer la Pucioși cu duhul, înseamnă că a doua venire a Domnului a avut loc, iar Domnul a venit, ca un fur, noaptea, și nu L-a văzut nimeni. Iar dacă Domnul n-a venit în trup, ci în duh, înseamnă că S-a desprins de trup, pe care l-a lăsat în cer, fără suflare, deci a cunoscut a doua Sa moarte.

Pucioșii pretind într-un Cuvânt al lor că primul lor prooroc a fost Constantin Brâncuși. Deci n-au fost șapte trâmbițe, ci opt. Dacă o adăugăm și pe Maria, sora Verginicăi, înseamnă că au fost nouă. Și dacă-l adăugăm și pe Vsovivi, UltimA TrâmbițĂ ApocalipticĂ (dar nu cea din urmă), înseamnă că au fost 10 trâmbițe Apocaliptice la Pucioși.
La mai multe!