View Single Post
Vechi 23.05.2010, 07:32:37
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de BursucGabrielaIonela Vezi mesajul
Este un om cu un optimism extraordinar si cu o putere mare de a lupta. Sotul meu niciodata nu i-a placut alcoolul , nu a fumat niciodata . Primul lucru pe care l-am facut prima data am chemat preotul si l-am impartasit iar a doua zi i-am facut sfantul maslu cu doi preoti.
Sa ne ajute Dumnezeu sa trecem peste aceste greutati .
In timp ce faceam tratamentul cu toate remediile naturiste pe care le-am gasit inclusiv cu ceaiurile de la Cozacplant, am recomandat si altor doua colege sa tina regimul pe care-l tineam eu si sa renunte la tratamentul clasic. Nu m-au ascultat si ambele au murit in urma cu 10 ani. Eu insami m-am hotarat sa urmez aceasta cale deoarece am fost avertizata de cineva care avea puterea de a sti ca daca voi merge la spital nu ma voi mai intoarce vie. Exista tratamente care ucid si celulele vii pe langa cele cancerigene. In ultimii ani datorita politicii globale de reducere a numarului de locuitori ai planetei, au fost introduse in spitale si ,,remedii'' in care nu e bine sa avem incredere. De aceea, trebuie mult discernamant.

Ce s-o mai lungim? Ia-ti, femeie, barbatul acasa, daca vrei sa-l mai ai! Convinge-l sa lupte cu boala. Cu banii pe care-i dai la doctori du-te la icoane facatoare de minuni. Mie mi-a fost de mare ajutor icoana de la Manastirea Glavacioc, judetul Arges. Acolo am stat cam o ora, timp in care la un moment dat am simtit mai intai o reactie de respingere. Apoi i-am promis Maicii Domnului ca voi fi credincioasa. La un moment dat am simtit o putere care mi-a invaluit tot corpul. Apoi, intalnindu-l pe parintele Gabriel Nicu (www.parintelenicugabriel.ro), am urmat pe cat am putut indemnurile Sfintiei sale si ii multumesc lui Dumnezeu, Preasfintei Nascatoare si parintelui pentru ajutorul primit. Sfantul Nectarie este un mare facator de minuni si ar fi bine sa-i ceara zilnic ajutorul.

Pe un topic despre terapii naturiste de la Generalitati, exista mai multe articole scrise de persoane diferite in care se scrie ca celulele cancerigene trebuie ,,infometate'' printr-o dieta corespunzatoare. Deci, fara prajeli, fara carne, fara zahar, fara sucuri din comert. Daca este un luptator, va intelege, si va lupta el insusi.

Sa bea sucuri naturale preparate din morcov, sfecla rosie, telina in care adauga pentru aroma usturoi sau lamaie. Cand vine sezonul afinelor sa consume din belsug afine, caci sunt anticancerigene. Sa-si prepare grau incolit. In prima zi, apa in care graul este inmuiat se schimba din opt in opt ore pentru a nu fermanta, iar in urmatoarele zile, se schimba apa din opt in opt ore.

Avertisment. In cazul tratamentelor naturiste, nu trebuie sa ne inspaimante senzatia de durere sau de disconfort care se produce atunci cand celulele cancerigene mor. Tratamentul naturist trebuie urmat cu stoicism timp de 6-8 luni cu incredere mare in Dumnezeu. Sa auzim de bine. Doamne ajuta

Last edited by antoniap; 23.05.2010 at 07:41:27.
Reply With Quote