View Single Post
Vechi 23.05.2010, 17:30:55
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta

Dragi crestini am intrat si noi pentru un moment avem un mare necaj in familie cel micut Cristi a trebuit sal ducem la spital de urgenta deoarece i se facuse rau se invinitise la fata nu respira bine si voma galben cu spume neau facut o consultatie si ea dat un tratament cu bani binenteles caci si consultul lam platit 30 de lei am facut si poze pentru unele persoane care mereu au fost cu vb grele adresate noua ,acum ea facut analizele si asteptam rezultatele pe ziua de miercuri la care ne va da si un tratament sai luam in functie de ce are ,noi suntem foarte ingrijorati numai Dumnzeu ne stie supararea mai ales ca si asa suntem vai de noi ne lipsea sa fim si cu boala la copii mai bine eram noi ,dar speram in Dumnezeu sa fie bine si sa aibe doar o mica intoxicatie sau ceva usor deoarece am fi distrusi de durere ca copilasul nostru sa aibe ceva va rog din suflet macar in aceste momente nu mai aruncati cu noroi in noi va voi atasa si poze cu rezultatul de la consult si medicamentele prescrise cat si chitanta contra cost se vede si data scrisa pentru cei cartitori ,aici ne spunem oful si necazul nui nimeni obligat sa se uite pente viata noastra si nici sa ne vb urat ,cat depre vacinuri am facut poza si cu vaccinele scrise de doctor care trebuie cumparate, Dumnezeu sa va ajute si pe Cristinel vom reintra dupa rezultatul analizelor in speranta ca nu va fi nimic grav caci nu vom avea posibilitate sa iesim la liman abia am putut sai platim aceste medicamente si consultul nu stiu de unde vom lua si pentru celalat Dumnezeu cu mila ,Doamne ajuta ,Amin,
Attached Images
File Type: jpg Picture 017.jpg (10,7 KB, 27 views)
File Type: jpg Picture 019.jpg (24,8 KB, 31 views)
File Type: jpg Picture 021.jpg (12,7 KB, 26 views)
Reply With Quote