Nu ma pun de-a curmezisul, insa nu pot sta indiferent la modul in care va pierdeti in minciuni si aberatii. Nici eu nu am intelegere fata de cei care propovaduiesc un spirit ortodox FALS! Ortodoxia nu este baricadata in falsitati si in minciunile pe care le propovaduiti! Cercetati Ortodoxia in toata splendoarea ei, cercetati si vedeti ce inseamna Ortodoxia, ce inseamna adevaratul spirit crestin. Incetati sa mai judecati ceea ce nu cunoasteti.
Sunt o multime de mari duhovnici de la care am invatat tot ceea ce am scris in toate postarile mele. Sunt tributar acelor oameni providentiali care au lucrat in viata mea prin randuirea lui Dumnezeu si care mi-au descoperit ca Dumnezeu este Iubire si Adevar! Daca ai intelege, frate Liviu, care e legatura dintre iubire si adevar, ai intelege si ce inseamna libertatea Ortodoxiei. Pana atunci....te sfatuiesc si eu cu aceeasi dragoste sa-L rogi pe Dumnezeu sa iti lamureasca nedumeririle, sa iti descopere precum voieste El frumusetea acestor adevaruri. Apoi, luminat de puterea si intelepciunea lui Dumnezeu, vei putea sa intelegi mai mult! Este sfatul pe care l-am primit si eu la randul meu si m-am folosit mutl de el.
Propovaduirea este continua si se va face neincetat pana la sfarsitul veacurilor. si fiecare crestin este uns, ales, are preotie universala in baza careia propovaduieste pe Dumnezeu. Una este preotia universala, alta este preotia sacramentala.
Eu de preotie universala nu am auzit, propovaduirea s-a facut de mult, as spune ca s-a incheiat de mult,
Ceea ce ai spus aici este absolut o erezie! Si m-as bucura sa cercetezi si sa rectifici de unul singur pentru ca la asta te obliga insasi adevarul credintei noastre.
Cu toate urarile de bine,
Iosif
|