Ca manastire unde ai putea sa te linistesti eu iti recomand Manastirea Petru Voda, comuna Poiana Teiului, Judetul Neamt. La aceasta manastire nu platesti cazarea si poti sta 3 zile, acolo ai avea cu cine sa discuti desi parintele Iustin e bolnav si nu mai primeste poti sa discuti cu pr Ioan e foarte iubit de tineri.
Apoi si la M-rea Sihastria este pr Ciprian deasemeanea iubit de tineri, numai ca la Sihastria e cazarea o singura zi; nu cred totusi daca ii spui ca vrei sa mi stai nu te mai tine, insa nu mai mult de 3 zile!
Ocrotitoarea tinerilor este si Sfanta Parascheva de la Iasi, la 25 de ani a trecut la cele vesnice!
In Bucuresti iti recomand sa mergi la Moastele Sfantului Nectarie, sigur vei gasi alinare!
Gandurile negre nu sunt de la Dumnezeu si nu le lasa sa intre in inima; te afli intr-o incercare dar gandeste ca Dumnezeu e langa tine si nu vrea moartea sufletului tau! Un preot duhovnic in Bucuresti ti-ar putea recomanda alti forumisti, eu cel pe care l-am cunoscut a plecat la Aiud. Poti cere ajutorul Sfintilor din inchisorile comuniste, multi oameni si-au gasit alinare si vindecare de boli dupa ce au mers la Rapa robilor din Aiud si s-au uns cu ulei sfintit din candela ce arde inaintea icoanei Maicii Domnului.
Azi este o zi mare si maine la fel; citeste Acatistul Sfantului Duh este pentru luminarea mintii!
Cel mai important: nu descuraja! Deznadejdea nu e de la Dumnezeu!
Pace si multa bucurie!