View Single Post
Vechi 24.05.2010, 12:44:58
razvan.mn razvan.mn is offline
Banned

Data înregistrării: 05.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
@Fani - pe acest fir se discuta acest articol:

http://www.crestinortodox.ro/editori...ra-feminitatii

Marturisesc ca citind postarile lui rzavan.mn si deja-vu sunt de-a dreptul ingrozita. Nu au inteles nici limba romana, adica articolul mentionat in link. Si nu este nici asa greu sau filozofic cum sunt de obicei articolele si lucrarile religioase pe care si eu abia le inteleg.
Nu diferentiaza intre anumite aspecte. Dar dau lectii in mod foarte vehement si isnulta lumea la fiecare cuvant.
Daca asta este ortodoxia pe care ai lasat-o Tu Doamne, atunci nu mai este nimic de spus.

@Razvan.mn - nu stiu la cine te referi cu prostiile pe care le insiri. Nimeni n-a cerut inlocuirea lui Iisus Hristos din fruntea Bisericii Crestine si nici nu face aici nimeni pacate impotriva Duhului Sfant. Aici se incearca sa se discute pasnic niste probleme si unii ca voi vin si produc agitatie si dezbinare.
Incearca sa pricepi si cine sunt "vrajmasii lui Dumnezeu" si eretici. Repet, nu stiu la ce faci referire. Daca te referi la cei din religiile ne-crestine, poate ai dreptate. Spun poate, pentru ca noi nu avem dreptul sa judecam pe nimeni absolut in acest fel.
Daca te referi la alte confesiuni crestine, atunci gresesti si mai mult. Depinde si de confesiune. Catolicii sunt ca si noi. Altii or gresi, nu stiu, nu cunosc au alte confesiuni si religii la modul de a judeca, asa cum faci tu.
Sofia, ERETICII = VRAJMASII LUI DUMNEZEU, inseamna totuna cu necredinciosii si ca atare NECREDINCIOSI SUNT SI CATOLICII SI PROTESTANTII SI ANGLICANII SI BUDISTII SI TAO-ISTII, etc, etc.
Tu nu esti asemenea cu catolicii, pentru ca: CATOLICII NU SUNT ASEMENEA CU TINE, e
i fiind ERETICI deci NECREDINCIOSI si NON-CRESTINI, ca si PROTESTANTII SI ANGLICANII, BUDISTII, EVREII SI TOTI CEILALTI PAGANI.

REPET, IN CEEA CE-I PRIVESTE PE ERETICI (ADICA PE FALSII CRESTINI SI, DECI, TOTUNA CU VRAJMASII DOMNULUI), PUNE MANA SI CITESTE-I PE SFINTII PARINTI, Sfintii Parinti iti dau dreptul sa judeci o singura categorie de oameni, pe ERETICI: a se vedea in acest sens scrierile celui intre Sfinti Parinti ai nostri si Arhiepiscopul Constantinopolului, IOAN GURA DE AUR: http://www.ioanguradeaur.ro/718/cuva...i-mincinosi-i/
Reply With Quote