View Single Post
Vechi 24.05.2010, 13:08:21
Anytza
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
da ce sensibili mai sunteti, voi care nu jigniti niciodata ...
voi care respactati pe toata lumea, indiferent de credinta.
voi ... exemplu de toleranta.
tu respecti indiferent de credinta?? cine dintre oamenii acestia de pe forum au venit la tine si te-au obligat sa intrii pe forum ca sa te "atace"? sigur eu nu. ai intrat si ai inceput sa ataci p toate topicurule, indiferent daca vizeaza ateismul sau nu, ca pe tine sigur nu te vizeaza personal. mai bine intra tu ca sa iti bati joc de crestini, ca asa iti dovedesti tu respectul si sensibilitatea si toleranta, nu? si mai ales simtul moral. la scoala generala te invata: "esti liber sa faci ce vrei atata timp cat nu deranjezi pe cel de langa tine."

Citat:
Īn prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Citatele tale sunt luate din context.
Afirmatia mea cum ca oamenii si l-au "construit" pe Dumnezeu o consideri jignire?
Dar cand am fost facut paduche, purice, capusa, astea nu erau jigniri?
De ce nu ati sarit si atunci si in multe alte dati?
nu sunt luate din context...sunt exact asa cum le-ai scris. si au sarit multi pe topicul ala.

deci eu te intreb : de ce simti nevoia sa ne faci nebuni? de ce iti bati joc de credinta noastra? de ce ti se pare moral si nejignitor acest lucru? de ce spui apoi ca tot pe tine te doare? cine te-a atacat pe tine fara sa spui tu nimic, te-au luat de pe strada si te-au pus pe forum? si de ce ti se pare imoral si nerespectuos cand persoanele de pe forum incearca sa-si apere credinta, chiar sa-ti explice unele lucruri?
Reply With Quote