View Single Post
Vechi 24.05.2010, 13:22:42
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anytza Vezi mesajul
tu respecti indiferent de credinta?? cine dintre oamenii acestia de pe forum au venit la tine si te-au obligat sa intrii pe forum ca sa te "atace"? sigur eu nu. ai intrat si ai inceput sa ataci p toate topicurule, indiferent daca vizeaza ateismul sau nu, ca pe tine sigur nu te vizeaza personal. mai bine intra tu ca sa iti bati joc de crestini, ca asa iti dovedesti tu respectul si sensibilitatea si toleranta, nu? si mai ales simtul moral. la scoala generala te invata: "esti liber sa faci ce vrei atata timp cat nu deranjezi pe cel de langa tine."

nu sunt luate din context...sunt exact asa cum le-ai scris. si au sarit multi pe topicul ala.

deci eu te intreb : de ce simti nevoia sa ne faci nebuni? de ce iti bati joc de credinta noastra? de ce ti se pare moral si nejignitor acest lucru? de ce spui apoi ca tot pe tine te doare? cine te-a atacat pe tine fara sa spui tu nimic, te-au luat de pe strada si te-au pus pe forum? si de ce ti se pare imoral si nerespectuos cand persoanele de pe forum incearca sa-si apere credinta, chiar sa-ti explice unele lucruri?
Nu a zis ca sunteti nebuni.
Cand spun ca ceva nu exista nu inseamna ca imi bat joc. Daca tu asa consideri, e treaba ta.
Nu mi se pare imoral si nerespectuos cand cineva isi apara credinta.
Daca nu ai cauta doar comentariile care te intereseaza, ai vedea acest lucru.
Chiar am laudat pe cineva pentru felul in care isi apara credinta.
Am dat multe sfaturi, bune zic eu, cu privire la spovedanie, de exemplu.

Dar daca tu crezi ca foarte moral si respectuos sa-ti aperi credinta prin injurii si jingiri repetate, atunci chiar nu mai avem ce discuta.
Pentru ca asta faceti. Cand nu mai aveti argumente aduceti jigniri, insulte si amenintari.
Reply With Quote