View Single Post
Vechi 24.05.2010, 17:51:44
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hanico Vezi mesajul
Practica mai exista si azi, din pacate la penticostali, dar cred ca este vorba de o inselare diavoleasca. Daca ar fi limbi ingeresti cred ca s-ar intelege unul cu altul,dar dupa cite am auzit eu nu prea se inteleg. Doamne ajuta!
Limbile ingerilor inseamna cunostiinta dumnezeiasca... In Scriptura este scris "le-a dat sa manance mana cereasca, paine ingereasca"... aceasta mancare e invatatura dumnezeiasca... In alt loc spune Hristos : "Nu doar cu paine si cu apa se va hrani omul ci cu orice cuvant ce iese din gura lui Dumnezeu".. si in alt loc se intituleaza painea ce s-a coborit din Cer.Aceasta paine cu care se hranesc si ingerii este Cuvantul lui Dumnezeu si limbile ingerilor reprezinta cunostiinta si invatatura dumnezeiasca.Apostolul Pavel spune "limbile ingerilor" pentru a face diferenta intre cunostiinta lumeasca si cea dumnezeiasca, si spunand asta el zice ca in zadar ar cunoaste daca nu are dragoste.In plus, de unde vin toate limbile?Ele vin de la Dumnezeu... La inceput era o singura limba.. toti oamenii aveau acelasi grai.. pana cand s-a coborit Dumnezeu la turnul Babel si a amestecat limbile.. Ce limbi vorbesc ingeri?Au oare n-au vorbit ei cu oameni ? Ba da au vorbit.. Si prin ce s-a diferentiat limbajul lor de al nostru, decat prin mesajul divin pe care l-au transmis si tainele dumnezeiesti?Asa au vorbit si ei cu oamenii dupa graiul nostru... vedeti ca ei n-au alt grai in afara de noi... nu au o limba secreta si talmacita.. A cunoaste sau a vorbi in limile ingerilor inseamna a sti tainele dumnezeiesti.. Ba mai mult Apostolul cand vorbeste de glossalalia spune ca este dupa graiurile lumesti... Deci nu exista vorbire in limbi intr-un grai codificat si secret...

Cor 14:10Sunt așa de multe feluri de limbi în lume, dar nici una din ele nu este fără înțelesul ei.