Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
In sfarsit niste crestini model. Nu doar vorbe, post si rugaciune fratilor!
|
In opinia ta, de fapt am inteles ca postesc pentru acest dar...si cam 3 zile, nu mai mult in unele cazuri!
Nu, mie nu mi se par model...chiar nu!
Citat:
Sora Andrusca... ii binecuvinteaza, normal ca ii binecuvinteaza. Exista si oameni cu darul talmacirilor printre ei dupa cum vei dovedi dumneata in citatul de mai jos:
|
Hey...te faci ca nu intelegi ce vreau eu sa spun, ca sa pictezi o imagine falsa cultului? Cei care vorbesc, trebuie sa si talmaceasca...ce nu intelegi din sfatul Sf. Ap Pavel?
Am zis ca e ceva ciudat cu talmaciul asta, si cu vorbitorii care nu inteleg ce vorbesc, nici nu stiu sa talmaceasca...cand asta ar trebui sa isi doreasca din spusele Sf. Apostol, nu ai citit partea asta cu rugaciunea pentru a talmaci, pai de ce?
Citat:
Nu, aiurea nu este lasat nimeni sa vorbeasca. Dar cu folos da. Unii sunt lasati sa predice (daca le au, ca sa ma exprim asa...), altii sa se roage...
|
Sunt lasati vorbitorii sa vorbeasca...fara sa sara talmaciul vrei sa spui? In caz ca ai vorbi tu...si nimeni nu te-ar intelege in primele 5 minute, ar sari "talmaciul" nu, pentru ca ar fi vorbe in vant...desi si tu ar trebui sa simti asta ( pentru ca esti constient, si nu in transa) si sa incetezi, nu asa stau lucrurile?
Sf. Apostol Pavel afirma ca isi doreste sa vorbeasca cateva cuvinte cunoscute in Biserica, decat o multime necunoscute, voi va doriti acest lucru, tineti cont de acest indemn?
Pai cum "le au", sau nu...nu e dar de la Duhul Sfant, si impartit cui crede El de cuviinta? Exista dar, oferit mai din plin...si mai putin, iar daca " darul" nu e prea wow...vine altul care se crede mai gifted, sau cum...ca nu inteleg?