Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Eu cred in minuni.
|
Cum s-a manifestat darul pana la primirea a ceea ce a primit pastorul-fondator? A afirmat ca acest dar a tot fost primit, si ca va continua sa fie primit...a dat exemple, a cunoscut oameni care au vorbit in limbi...sau el o fi fost de fapt singurul?
Cum a explicat faptul ca manifestarile sale, si afirmatiile sale nu au fost privite cu bucurie, ci cu scepticism...fiind indepartat de cultul din care facea parte?
De ce nu a fost crezut, tu de ce crezi...cum mi-ai putea explica?
Minuni s-au tot intamplat in toata Istoria Crestinismului, si asta timp de 19 secole...de ce oare ceea ce afirma ca are pastorul, nu a fost privit ca fiind dar...daca acest dar era cunoscut, recunoscut...si laudat?
Citat:
Trebuie sa fiu sincer si sa recunosc ca fondatorul Bisericii mele este Domnul Iisus Hristos. Laudat sa-i fie Numele!
|
In ce an ati aparut, si datorita cui...era pastorul Parham si cei 12 credinciosi care l-au urmat, sau Iisus Hristos?
Daca imi poti da niste exemple de penticostali care au trait sa zicem...in secolul II d.Hr, sau de niste scriitori penticostali din timpurile alea, stiu eu...sec.4-5...asta ca sa poti vorbi serios cand afirmi ca Hristos e fondatorul vostru, si ca al vostru cult nu a fost fondat de un om...si eu imi schimb opinia pe loc!
Incearca sa fii sincer...mai ai o sansa, aceea a fost o gluma, si chiar m-ai facut sa rad copios!
Citat:
Fratele Parham a spus si el ce s-a priceput dar marturisesc ca, spre deosebire de unii eu consider ca infailibilitate are doar Scriptura in manuscrisele ei originale.
|
Pastorul Parham e fondatorul cultului tau, si nu exista cate un cult pentru fiecare vorbitor in limbi de-a lungul Istoriei...ci numai unul fondat de acest pastor, toti primind " darul" in masa din cate stiu eu, dupa evenimentul nefericit din.19 in care a mai aparut un cult in plus...gresesc?
Citat:
Darul a fost primit de crestini in decursul Istoriei Bisericii.
|
Ofera-mi exemple de crestini care au primit darul, cum l-au primit, cum se manifestau...cum erau priviti...si daca au fost excomunicati, sau au infiintat culte in virtutea primirii acestui dar...si atunci am sa cred ca pastorul Parham a fost intr-adevar daruit, si nu pe meadows!