View Single Post
Vechi 24.05.2010, 19:13:21
rammmy rammmy is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.02.2010
Implicit

buna theofan...sa stii ca si eu am trecut prin incercarile pe care le traiesti tu.eu sunt casatorita de un an dar in total au trecut 3 ani de relatie...eu am trait problema din ambele unghiuri...eu mi,am pus viata mea pe tava si i.am povestit tot ce am facut ca sa.i dovedesc ca vreau sa incep o noua etapa sa ajung la acea treapta a maturizarii cu el.. dar din pacate in primul an de relatie si sotul meu avea aceeasi problema k si tine..devenise ft ft gelos si il macina gandul ca am mai avut o relatie inainte de a fi cu el...crede.ma ca imi facuse zilele ft amare gandurile acestea il distrugeau si pe el si pe mine deoarece ma obosea psihic ,desi il iubeam voiam sa.l parasesc,obosisem sa.i dovedesc ca nu are dreptate...mai tarziu am descoperit ca si el a avut o relatie cu o tipa care apare acum pe la tv...ca sa ma razbun am inceput sa.i reprosez si eu doar ca sa.l ranesc pt ce mi.a facut el mie...dar din pacate am ajuns sa fiu obsedata de acea persoana...ajunsesem sa fac cercetari despre ea ca sa.i dovedesc ca de fapt acea persona nu.i era fidela....astfel ajunseseram sa ne certam in fiecare zi,pur si simplu nu ne mai suportam desi ne iubeam enorm...cu timpul am inceput sa avem incredere si sa ne rugam la DUMNEZEU sa ne ajute nu nu distrugem tot ce am cladit...astazi totul e bine dar regret ca am pierdut un an din viata noastra,un an in care vietile noastre puteau sa se desparta si nu mai ajungeam sa ne casatorim si sa facem o casa impreuna....sfatul meu e:daca sotia ta iti spune ca nu se mai gandeste deloc la vechea relatie SA O CREZI,AI INCREDERE IN EA...pt ca are dreptate faptul k s.a casatorit cu tine inseamna ca a lasat totul in urma si ca a descoperit cu adevarat iubirea in stare matura...daca veti continua sa aveti discutii va veti distruge pe amandoi dandu.i satisfactie celui rau....cand simti ca te roade gelozia ROAGA.TE,priveste.o si spuneti ca ea nu merita sa sufere din cauza incercarii la care esti supus. TU ..daca o vei stresa,mai rau faci pt ca.i aduci aminte de fostul...intelegi ce vreau sa spun?iti doresc din suflet sa ai parte de multa pace si iubire
Reply With Quote