Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Pastorul Parham e fondatorul cultului tau...
|
Andrusca, tu chiar crezi ca Cerularie a fost fondatorul cultului tau?
Sau crezi ca tu esti singurul crestin care crede ca Hristos a fost fondatorul Bisericii lui?
Toti crestinii cred ca ei sunt urmasii lui Hristos, a Apostolilor si a Bisericii primare. E normal sa fie asa.
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Daca imi poti da niste exemple de penticostali care au trait sa zicem...in secolul II d.Hr, sau de niste scriitori penticostali din timpurile alea, stiu eu...sec.4-5...asta ca sa poti vorbi serios cand afirmi ca Hristos e fondatorul vostru, si ca al vostru cult nu a fost fondat de un om...si eu imi schimb opinia pe loc!
Incearca sa fii sincer...mai ai o sansa, aceea a fost o gluma, si chiar m-ai facut sa rad copios! 
|
Pai crezi ca eu nu rad cu lacrimi de drepturile pe care (in mod serios) si le aroga unii de pe aici?
Ca sa fiu in ton cu ei as putea spune ca toti Apostolii si urmasii lor au fost penticostali pentru ca au vorbit in limbi. Toti scriitorii Noului Testament asisderea. Biserica Penticostala e singura Biserica Botezata cu Duhul Sfant ca la Cincizecime. Toate celelalte-s false, normal. Daca vor sa aiba parte de mantuire trebuie sa vina la credinta care a fost data Sfintilor odata pentru totdeauna.
Tu crezi ca doar in BO se spun cele de mai sus?
Doar ca pe la noi astea-s pentru novici. Pe cand aici pe forum vad oameni in toata firea, cu conostinte teologice solide, care sustin cu seriozitate ca biserica lor (cultul, confesiunea) are monopol pe mantuire.