Citat:
În prealabil postat de OmuBun
Cei ce au sansa unei minuni, nu au nimic de dovedit. De multe ori o pastreaza pentru ei si cercul lor de apropiati. Cine vrea sa creada, bine, cine nu, nu. Miracolele ajunse sa fie cunoscute de o masa mare de oameni sunt un procent infim
|
...eu le spun prin alte cuvinte ceea ce spuneti Dvs... dar nu are cine sa inteleaga... si
EU am trait multe in Sf.Munte, sau chiar DIRECT cu Sf.Nectarie, dar NU AM CUM sa dau marturie PALPABILA („scanata”), ci NUMAI spun ca am avut.... dar
NU pot sa spun ce-am simtit/simt, de aceea tin in taina si imi exprim starea prin MULTUMIREA ce ii aduc lui DUmnezeu si Sf.Nectarie! si cum ca ii inteleg pe acei oameni care NU au dat detalii!
Da, in viata duhovniceasca ceea ce traiesti personal - este RECOMANDAREA Parintilor Bisericii - SA NU SPUI NIMANUI CEEA CE TRAIESTI (minune sau experienta Duhovniceasca) DECAT NUMAI DUHOVNICULUI, altfel iti pierzi PACEA si BUCURIA! Mai bine taci si iti pastrezi totul pentru tine!!!
Deci, si acesti oameni, au marturisit experienta lor duhovniceasca spre SLAVA LUI DUMNEZEU PRIN SF.NECTARIE, dar s-au REZUMAT numai la atat!
Cine are urechi de auzit sa auda!
cine vrea sa creada cine nu nu... Dumnezeu ii ajuta pe fiecare dupa credinta, si fiecare se mantuieste in functie de credinta lui si de faptele sale, caci „
in casa Tatalui Meu multe locasuri sunt!”