View Single Post
Vechi 25.05.2010, 09:38:19
antoniap
Guest

Implicit

Am preluat de pe alt topic postarea userului Cherub, dedicata altei persoane:

Dr. Tullio Simoncini trateaza cancerul cu un tratament pe baza de bicarbonat de sodiu
"Astfel, Simoncini a gasit ceva mult, mult mai simplu – bicarbonatul de sodiu. DA, ingredientul principal din praful de copt. Atentie! Nu este exact acelasi lucru ca si praful de copt care are si alti aditivi.
El a folosit aceasta substanta pentru ca este un distrugator puternic al fungiilor si spre deosebire de medicamentele antifungale, Candida nu se poate adapta la bicarbonatul de sodiu. Pacientului i se da bicarbonat de sodiu pe cale orala dar si intern cu ajutorul unui endoscop de exemplu, un tub lung si subtire care in general se foloseste la vizionarea corpului pe interior fara a folosi bisturiu. Aceasta ajuta la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe cancer, adica direct pe fungi..
Egiptenii din antichitate stiau despre proprietatile vindecatoare ale substantelor anti-fungale iar carti indiene de acum 1000 de ani recomanda pentru tratarea cancerului, substante puternic alcaline.[...]
In 1983, Simoncini a tratat un barbat Italian, Gennaro Sangermano, caruia i s-au mai dat doar 6 sau 7 luni de viata din cauza unui cancer de plamani. Dupa cateva luni de tratament cu bicarbonat de sodiu, el s-a reintors la o stare de sanatate buna iar cancerul a disparut. Acum, dupa 26 de ani el inca este in viata si cu o sanatate buna.
Simoncini incepuse sa aibe mai multe reusite cu aceasta metoda si si-a prezentat cercetarile si rezultatele la Departamentul Italian de Sanatate, sperand ca acesta va aproba trecerea la teste stiintifice pentru demonstrarea eficientei acestei metode de tratament. Dar din pacate el a inceput sa descopere adevarata scara la care se ridica manipularea si deceptia din domeniul medical.
Autoritatile, nu numai ca au ignorat documetatia prezentata de Simoncini, ba mai mult, el a fost exclus din registrul medicilor din Italia din cauza ca a recomandat metode de tratament care nu au fost aprobate. DA, asa am spus – metode de tratament care nu au fost aprobate. [...]
Tullio Simioncini, din fericire, nu este o persoana care sa dea asa usor batuta, si a continuat se raspandeasca informatii despre lucrarile si descoperirile sale pe internet si in prezentari publice. Am auzit de el de la Mike Lambert de la clinica Shen unde Simoncini a vorbit in timp ce eram in deplasare in Statele Unite.
Stiu ca el are succese remarcabile la reducerea drastica sau chiar inlaturarea unor forme avansate de cancer prin folosirea bicarbonatului de sodiu. Aceasta dureaza cateva luni in unele cazuri, dar in altele, ca de exemplu cancerul de san, avand in vedere accesul usor la tumoare, aceasta dispare in cateva zile. [...]
Oamenii deasemenea se trateaza singuri sub indrumarile dr-lui. Simoncini si la sfarsitul acestui articol sunt niste linkuri la niste videouri cu oameni care vorbesc despre experienta lor cu cancerul si tratarea acestuia prin metoda Simoncini.
Conform unui articol despre cercetarile a doi oameni de stiinta englezi, profesorul Gerry Potter de la Grupul de Descoperire a Curei pentru Cancer si profesorul Dan Burke, am scris in articolul din luna aprilie faptul ca boala cancer este de fapt o ciuperca."
http://eufrosin.wordpress.com/2010/0...in-camara-dvs/
http://www.curenaturalicancro.com/

Incercati, d-na Stasylena, daca s-ar putea, sa luati legatura cu acest doctor italian, Tullio Simoncini, prin intermediul website-ului dansului (http://www.curenaturalicancro.com/contact.html). Explicati-i despre afectiunea sotului etc, si intrebati-l daca o sa fie de acord sa incerce sa-l trateze in vreun fel, cu tratamentul descoperit de dansul (pe baza de bicarbonat de sodiu, explicat in detaliu intr-un articol al carui link l-am postat aici deasupra, din care am postat si cateva extrase/fragmente mai relevante) etc.

Dar, bineinteles, pe primul plan ramane rugaciunea staruitoare si asidua (pentru vindecarea sotului) catre Bunul Dumnezeu, Maica Domnului, Sf. Nectarie, Sf. Pantelimon si alti Sfinti... Platiti pomelnice si acatiste pe la bis. si man. pt. insanatosirea sotului. Faceti/participati la slujbe de masluri, aduceti-i ulei sfintit de la masluri si din candela care arde deasupra raclei cu moastele Sf. Nectarie (la bis. Radu Voda, din Bucuresti) si ungeti-i, in forma de Cruce, locul afectat de cancer - piciorul, in cazul dat. Duceti sotul la bis. (ori aduceti un preot acasa, daca sotul nu se poate deplasa) la/pt. spovedit si impartasit - este f. important.
'...iar Parintele Gavril imi zice: "Este un om care s-a vindecat aici, la noi, de o boala incurabila. Cum? Cu Sfantul Maslu si cu leacul de care ti-am zis. Dar cu leacurile este asa: au efect doar impreuna cu Sfantul Maslu".'
http://www.formula-as.ro/2010/903/sp...thonitul-12056

Last edited by antoniap; 25.05.2010 at 09:59:25.
Reply With Quote