Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Citat:
În prealabil postat de AngelicaKroner
Dacă "Domnul" a pogorât așa cum spui tu, din cer la Pucioși cu duhul, înseamnă că a doua venire a Domnului a avut loc, iar Domnul a venit, ca un fur, noaptea, și nu L-a văzut nimeni. Iar dacă Domnul n-a venit în trup, ci în duh, înseamnă că S-a desprins de trup, pe care l-a lăsat în cer, fără suflare, deci a cunoscut a doua Sa moarte.
Pucioșii pretind într-un Cuvânt al lor că primul lor prooroc a fost Constantin Brâncuși. Deci n-au fost șapte trâmbițe, ci opt. Dacă o adăugăm și pe Maria, sora Verginicăi, înseamnă că au fost nouă. Și dacă-l adăugăm și pe Vsovivi, UltimA TrâmbițĂ ApocalipticĂ (dar nu cea din urmă), înseamnă că au fost 10 trâmbițe Apocaliptice la Pucioși.
La mai multe!
eu cred ca sunt 11 :)
daca il punem la socoteala si pe vsovivi 
|
Firește dragul meu, căci doar eu fac cât doi... dar tot degeaba că morții, doi, trei, sau câți or fii, tot morți rămân oricâți s-ar aduna ei morți între morți ca să îngroape pe morții lor.
Dar nu vă neliniștiți căci noi suntem 4 așa ca unul singur... ca un singur mort... dar acolo nu e mort... unde anume? Se va vedea cândva.
„Bobul de grâu dacă v-a muri v-a aduce multă roadă iar dacă nu v-a muri se va însingura” (Domnul Iisus Hristos)
„Bobul lui se preschimbă în tăciune iar el se crede grâu nedreptățit” (Arsenie Boca, Trâmbița nr 2)
Iar prooroci... Este unul singur: Cuvântul lui Dumnezeu.