View Single Post
Vechi 25.05.2010, 12:40:32
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de AngelicaKroner
Dacă "Domnul" a pogorât așa cum spui tu, din cer la Pucioși cu duhul, înseamnă că a doua venire a Domnului a avut loc, iar Domnul a venit, ca un fur, noaptea, și nu L-a văzut nimeni. Iar dacă Domnul n-a venit în trup, ci în duh, înseamnă că S-a desprins de trup, pe care l-a lăsat în cer, fără suflare, deci a cunoscut a doua Sa moarte.

Pucioșii pretind într-un Cuvânt al lor că primul lor prooroc a fost Constantin Brâncuși. Deci n-au fost șapte trâmbițe, ci opt. Dacă o adăugăm și pe Maria, sora Verginicăi, înseamnă că au fost nouă. Și dacă-l adăugăm și pe Vsovivi, UltimA TrâmbițĂ ApocalipticĂ (dar nu cea din urmă), înseamnă că au fost 10 trâmbițe Apocaliptice la Pucioși.
La mai multe!

eu cred ca sunt 11 :)
daca il punem la socoteala si pe vsovivi
Firește dragul meu, căci doar eu fac cât doi... dar tot degeaba că morții, doi, trei, sau câți or fii, tot morți rămân oricâți s-ar aduna ei morți între morți ca să îngroape pe morții lor.

Dar nu vă neliniștiți căci noi suntem 4 așa ca unul singur... ca un singur mort... dar acolo nu e mort... unde anume? Se va vedea cândva.

„Bobul de grâu dacă v-a muri v-a aduce multă roadă iar dacă nu v-a muri se va însingura” (Domnul Iisus Hristos)
„Bobul lui se preschimbă în tăciune iar el se crede grâu nedreptățit” (Arsenie Boca, Trâmbița nr 2)

Iar prooroci... Este unul singur: Cuvântul lui Dumnezeu.

Last edited by vsovivi; 25.05.2010 at 12:43:43.