View Single Post
Vechi 25.05.2010, 15:21:08
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Și iată acum Adevărata concluziea... cia amară... și cia dulce... a recursului la memorie, așa că te rog draga mea, mai povestește-mi ceva.

ba tu ai plecat cu pluta pe miriste ba ia haloperidol ca ai probleme mari ba nici sa vorbesti nu mai poti ti-ai epuizat cota de combustibil ai nevoie de sanatoriu.
Păi zici că dacă am plecat cu pluta pe miriște trebuie să iau haloperidol că am probleme... Și ce fel de probleme mari crezi că aș putea avea? Că nu o să mai găsesc nici un bob de grâu sau de porumb din pricina egoiștilor? Sau că o să mă atace ciorile, sau că nu plutește pluta printre tulpinile retezate? Deci la ce probleme te referi? Sau poate că nu ai înțeles despre ce bicicletă galbenă era vorba și ce fel de monstru a scos cu cârligul din baalltă sărmanul Marin Moraru și la cine m-am referit... căci unii dacă ei nu pricep atunci musai tu ești nebunul care trebuie să te tratezi... ei, lor nicimăcar nu le trece prin gând că și ei ar putea fi secta sau ereticii sau nebunii... asta nu le trece nicicum prin cap... ci ei se liniștesc doar când văd în alții ca și cum ăia ar fi nebunii... dar se liniștesc în pustiu, în deșertăciunea deșertăciunii... „bobul lui se preschimbă în tăciune iar el se crede grâu nedreptățit” (Arsenie Boca, Trâmbița nr. 3)

Și dumneata crezi că gura mea merge cu combustibil lichid? Păi nu așa ziceau și de Apostoli, că la Cincizecime... au scos vorbă că erau băuți și de aia auzeau fiecare în limba lui.

Și așa a zis și dracul, exact ca tine : dacă nu poți dovedește că poți și zi pietrelor să se preschimbe în pită ori dacă nu atunci trebuie să te internezi în senatoriul desfrânărilor, și i-a răspuns Domnul: „Nu numai cu pâine se hrănește omul ci cu tot Cuvântul lui Dumnezeu care iese din gura Lui Dumnezeu”

Și să știi că sunt demult internat, în sanatoriul Cerului! Nu am nevoie să mă vindece omul rău și necredincios, căci acela este o boală mai rea și mai grea ca mine.

Last edited by vsovivi; 25.05.2010 at 15:34:55.