ba eu am impresia ca dupa ce ca esti fiul neascultari poate o faci din nebunie dar nu pentru Hristos tu o faci asa ca sa dai injectii cu venin in tot ce consideri ca ti-se inporiveste,ba vrei sa mai faci si pe falsul proroc,spunind acolo lucruri care nu au nici o legatura cu viata mea ba poate vin asa ca lovitura din coada asupra ta ca o retrospectiva a vieti tale poate Dumnezeu vrea sa te cunoasca lumea deplin.esti un papagal care isi atribuie niste calitati inexistente folosindu-se de expresii de cartier.si ca,sa vezi cit ti-e ratacirea de mare daca te intreaba vri-un ceferist sa ii spui ca umilinta mea nu sa mai culcat cu nevasta de 1 an poate chear mai mult ca nu tin evidente exacte,[traind ca fratii] apoi cum cu altele femei.papagalia voastra va declar:UN PROROC MINCINOS.care vrei sa otravesti tot ce este in jurul tau si totul faci si te lupti pt.o cauza pierduta demult,apelind la un limbaj de borfas ieftin nu te asemeni cu nimic din ceia-ce ai vrea sa spui ca esti.esti un fenomen care prin deserviciile tale aduci numai rusine Romaniei si credintei strabune de sar, scula din morti DACII increstinati poate ai fi ultima lor jertfa vie ce tinea de cultul vechi.dar mai ai o sansa intoarce-te pina inca nu e prea tirziu disperatule te lupti sub un steag care nu faci cinste nimanui.
|