Citat:
În prealabil postat de SorinL
Viata ne invata ca avem 2 optiuni: prima sa nu credem in Dumnezeu si a doua sa credem, dar atunci il vom uri pe Dumnezeu . Eu unul nu stiu cum e cel mai bine . Vreau sa cred in D-zeu si sa accept tot ce ofera acestei lumi , dar pur si simplu nu pot. De ce unii au noroc in viata si primesc tot? La noi in societate exemplele sunt evidente. Cretinul de Becali care a furat cat a putut se da cel mai mare credincios, se crede zeu si culmea parca Dumnezeu il iubeste. Trebuie sa furam toti statul(sa facem afaceri cu statul cum a facut el) si apoi sa dam 1% din ce-am furat la biserici si apoi Dumnezeu ne iubeste????? Si apoi sa ne credem Dumnezeu pe pamant? De ce D-zeu nu-i ajuta pe cei care muncesc o viata(invata) sa realizeze ceva si merg pe calea dreata(nu-si bat joc nici de valorile morale , nici de semenii lor si nici de ei insisi). Unde e Dumnezeu??????????????? Cum pot eu sa mai cred in El? As vrea din tot sufletul dar nu pot.
|
Ce astepti tu de la viata aceasta? Bogatiile lui Becali? Ele vin la pachet impreuna cu hotiile lui.
Viata aceasta este doar un extemporal, un test pe care trebuie sa-l trecem. Este presarata cu incercari menite nu sa ne imbogateasca, ci sa ne arate drumul catre cerul lui Dumnezeu prin formarea unui caracter compatibil cu acest cer. Fiecarui om Dumnezeu ii ofera tot ce ii trebuie pentru a-L cunoaste si a se impaca cu El. Numai ca unii refuza sistematic sa o faca si merg din rau in mai rau. Este libertatea lor sa fuga de Dumnezeu, ii priveste si vor da socoteala. Eu trebuie sa ma asigur ca imi pazesc fiinta mea de caile lor si merg drept catre neprihanirea lui Dumnezeu , unde ma asteapta o mare rasplatire.