View Single Post
Vechi 26.05.2010, 11:15:01
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
ba eu am impresia ca dupa ce ca esti fiul neascultari poate o faci din nebunie dar nu pentru Hristos tu o faci asa ca sa dai injectii cu venin in tot ce consideri ca ti-se inporiveste,ba vrei sa mai faci si pe falsul proroc,spunind acolo lucruri care nu au nici o legatura cu viata mea ba poate vin asa ca lovitura din coada asupra ta ca o retrospectiva a vieti tale poate Dumnezeu vrea sa te cunoasca lumea deplin.esti un papagal care isi atribuie niste calitati inexistente folosindu-se de expresii de cartier.si ca,sa vezi cit ti-e ratacirea de mare daca te intreaba vri-un ceferist sa ii spui ca umilinta mea nu sa mai culcat cu nevasta de 1 an poate chear mai mult ca nu tin evidente exacte,[traind ca fratii] apoi cum cu altele femei.papagalia voastra va declar:UN PROROC MINCINOS.care vrei sa otravesti tot ce este in jurul tau si totul faci si te lupti pt.o cauza pierduta demult,apelind la un limbaj de borfas ieftin nu te asemeni cu nimic din ceia-ce ai vrea sa spui ca esti.esti un fenomen care prin deserviciile tale aduci numai rusine Romaniei si credintei strabune de sar, scula din morti DACII increstinati poate ai fi ultima lor jertfa vie ce tinea de cultul vechi.dar mai ai o sansa intoarce-te pina inca nu e prea tirziu disperatule te lupti sub un steag care nu faci cinste nimanui.

Să încerc să citesc ce anume vrei să spui, adică impresiile tale:

1.ba eu am impresia ca dupa ce ca esti fiul neascultari poate o faci din nebunie dar nu pentru Hristos
2.tu o faci asa ca sa dai injectii cu venin in tot ce consideri ca ti-se inporiveste
3.ba vrei sa mai faci si pe falsul proroc,spunind acolo lucruri care nu au nici o legatura cu viata mea
4. ba poate vin asa ca lovitura din coada asupra ta ca o retrospectiva a vieti tale
5. poate Dumnezeu vrea sa te cunoasca lumea deplin

apoi concluzionezi:

a) esti un papagal care isi atribuie niste calitati inexistente folosindu-se de expresii de cartier

și apoi argumentezi:

b) si ca,sa vezi cit ti-e ratacirea de mare daca te intreaba vri-un ceferist sa ii spui ca umilinta mea nu sa mai culcat cu nevasta de 1 an poate chear mai mult ca nu tin evidente exacte,[traind ca fratii] apoi cum cu altele femei.

și iar tragi concluzii:

c) papagalia voastra va declar:UN PROROC MINCINOS.care vrei sa otravesti tot ce este in jurul tau si totul faci si te lupti pt.o cauza pierduta demult,
d) apelind la un limbaj de borfas ieftin nu te asemeni cu nimic din ceia-ce ai vrea sa spui ca esti
e) esti un fenomen care prin deserviciile tale aduci numai rusine Romaniei si credintei strabune

Apoi ai o speranță:

6) de sar, scula din morti DACII increstinati poate ai fi ultima lor jertfa vie ce tinea de cultul vechi.

Și o soluție ultimativă:

7) dar mai ai o sansa intoarce-te pina inca nu e prea tirziu

Și iată concluzia din durerea ta ca argument pentru toate cererile tale:

8) disperatule te lupti sub un steag care nu faci cinste nimanui.

Răspuns:

Acuma, cum aș putea eu să-ți alung impresiile? și să-ți schimb concluziile? altfel decât împlinind voia ta pe care o voiești tu de la mine și care defapt nu e voia ta ci e voia lui nenia fiindcă tu crezi că defapt aia e voia Lui Dumnezeu... dar nu e aia cu siguranță! Ci „Milă voiesc și nu jertfe” (adică nu vreau răzbunare). Deci vrei mata dar vrei degeaba... și așa ceva de la mine, adică voia lui nenia ca s-o ascult și eu așa ca tine ca să ascultăm de gLume împreună nu servesc! Deci NU servesc cafia neagră!

Dar pentru ce să ascult? Pentru slavă de la oameni? Pentru ca nu cumva să ai dumneata o nouă și o nouă nemulțumire care o să te facă să tragi noi și noi concluzii? Păi nemulțumește-te dumneata cât vrei... „din pricina Mea”.

Și dacă tu ești sigur că sunt un fiu al neascultării, adică un rătăcit, și ești sigur că iată demaști precum demască MM pe ereticul și sectantul și nebunul și disperatul și îndrăcitul și necinstitul și ce mai vrei dumneata să adaugi... păi ce crezi dumneata că oi fi fraier ca să mă îndreptățesc înaintea lui Dumnezeu pentru o părere bună de sine ce vine din vicleșugul visului ispistitor și pe care s-o țiu mare înaintea oamenilor așa ca și mine de mare? Că cică iată că defapt sunt foarte vrednic și doar fac pe nevrednicul?

Nu domnule, așa este cum spui și mult mai mult:
sunt un păcătos mirean mare păcătos din poBor plin de vicleșugul lăcomiilor... miilor de lei paralei.

dar cu toate astea, iată:

-eu primesc pe prooroci,
-cred cu tărie în Cuvântul lui Dumnezeu dăruit de Iisus Hristos, trimis de la Tatăl și venit în Duhul,
-cred prin fiii ascultători, și mă și străduiesc să-L aplic în viața mea cea spurcată și disperată... ca să ies din deșertăciunea deșertăciunii, din spurcăciunea pustiirii, din răutatea cea veche și din nebunia de pe urmă adică să nu mă mai mândresc cu poftele și satisfacția lupului răpitor viclean ce fură și înșeală lucruri sfinte lăfăindu-se apoi îmbrăcat în haină de sfințișor cu slavă de la oameni și cu toate bunătățile pe care a pus mâinile prin necredință... deci nu dau și nu primesc mită, nu am minteresul averilor deșarte, adică averea păcatelor pe calea poleită cu bune intenții.

Iar acest lucru, făcut de Dumnezeu în viața mea, firește că pe unii dintre voi v-a smintit și v-a poticnit fiindcă nu-L puteți înghiți și nu puteți concepe cum anume de nu mă supun și eu lui nenia cu ispisisikaa din lesă și cu eretele purtat solemn pe umărul drept, și nici nu mi-e frică de grijania lui tanti grijania care mi-a ghicit în zaț de cafia neagră, stârnind în mine furtuni și panica și coșmarul că iată ce fel de catastrofe vor veni asupra mea dacă cumva voi îndrăzni de nu voi asculta de farisei și de saduchei și de armata lui nenia ca să mă închin și eu împreună cu ei gLumii... și la ce fericiri dau cu piciorul, ce fericiri mari pierd, dacă nu o să mă supun lui nenia aristocratul îmbrăcat în halat alb care o să mă trateze cu haloperidol după ce o să mă interneze în senatoriul desfrânărilor rânjignitoare...

Deci m-ai caracterizat pe mine perfect, așa că nu m-am supărat ci chiar cred că m-ai mângâiat la suflet cu aprecierile tale frumoase din moment ce m-ai luat în seamă, căci cu siguranță eu sunt cu mult mai rău și mai urâcios și mai viclean și mai desfrânat și mai necredincios decât își poate închipui cineva, și tocmai de aceea nu am cum să neg pe Cuvântul lui Dumnezeu care de la Tatăl este trimis pentru mântuirea noastră... căci eu am nevoie de mântuire și nu ca alții care iată că deja sunt demult mântuiți și nu mai au nevoie de proorocii Lui Dumnezeu și nici de frați... ci de jertfe.

Deci ferice de cine-L primește și Îl trăiește și-L urmează până la sfârșit. Eu sunt fericit deja chiar dacă mai am mult până la sfârșit... căci abea urmează lepădarea de sine însumi însușiri alese și apoi plinirea poruncilor și apoi golgota , crucea și moartea... și abea apoi voi avea parte de înviere... prin răbdare duhovnicească... căci altfel rămân doar un papagal colorat și o placă stricată... rămân și eu viceversat adică un necercuit la învârtoșarea inimii, ceea ce înseamnă că nu m-am născut de sus în omul cel nou, în care locuiește Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu, adică sfânta Treime împreună cu îngerașii și cu toți sfinții... ci m-am răzgândit și am dat bir cu fugiții sau pur și simplu din lene m-am nemulțumit fiindcă preasăturat fiind mi-a fost prea dor de sațiu... sațiul fărădelegilor.

Dar până atunci, până la Dumnezeu, e lupta cu lăcomia și trufia și minciuna și răutatea... în războiul spre distrugere...

Și mă iartă dacă te-am amețit din nou și din nou. Dar în afară de Adevăr nu este nimic!

Last edited by vsovivi; 26.05.2010 at 11:31:09.