View Single Post
Vechi 26.05.2010, 12:04:51
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mishi55 Vezi mesajul
Crezi oare ca avem noi caderea sa cerem socoteala Maicii Domnului? sa o intrebam noi pe Maica Domnului de ce a cerut ceea ce a cerut? Fara indoiala, nu din vreun capriciu, nu pentru vreun motiv marunt, nu pentru a crea un regulament, o litera moarta a legii. Maica Domunuli, cand a cerut asta, a cerut-o pentru ca asa trebuia sa fie. Fara indoiala, intelegerea si priceperea ei sunt mult deasupra intelegerii, priceperii noastre. Poate, daca ne vom ruga cu smerenie, ni se va da. Dar crezi ca este neaparat necesar sa aflam? Oare daca vom afla, va creste credinta noastra? Sunt lucruri mai importante pentru care trebuie sa ne rugam. Iar curiozitatea de dragul curiozitatii, iscodirea cu tot dinadinsul si despicarea firului in patru si in alte patru si asa mai departe nu este tocmai ceva crestinesc.
Sa ne ajute Domnul sa ne ridicam din toate caderile!
Eu am spus ca nu ma opun faptului ca nu pot merge femeile acolo.
De ce cer socoteala? Nu cer nimic. Ma bucur daca le foloseste barbatilor care se duc acolo. La cate manastiri unde as putea eu merge raman, mi-ar ajunge o viata.
Tocmai ca mi se pare indecent sa se faca atata caz, daca Maica Domnului a dat semne iun directia asta, sa tot vanturam aceasta interdictie pe sub nasul oamenilor.