gibilan:
„sa sti ca dupa dusul cu apa da nu din balta si frecatul cu peria de radacina ti-au mai sarit gindacii din cap si acum vorbesti o leaca mai limpede si picuri de haloperidol ti -a mai oprit izbucnirile incepi sa te dai pe brazda.ba nu mai zi obsesiile tale cu cei mari cu care te -ai certat vorbeste cu mine dintr-o alta perspectiva eu reprezint umilul gibilan_01.odata vorbeam cu unu pe alt forum ce spunea ca visnuismul e mai bun decit crestinismul si acolo la sfirsit repeta o nebunie mereu ca tine sti tu ce tot repeti ca un sd.stricat la el era o invocatie in sanscrita veche invoca pe tutuila cela rau ,tu ce invoci tot ceva cu care iti 'treci'timpul,fi mai coerent daca din cind in cind mai vorbesti de Dumnezeu sa vorbesti ca cei citavi[limpezi]la cap.si de fapt ce vrei sa spui ca tot nu prea am priceput.ba de vrei sa te luminezi de tot am sa iti mai administrez haloperidol si dusuri scotiene cu apa de izvor ca vasele nu mai ajung.ba sa sti ca mi-am schimbat cit de putin impresia.hai zi tare, da nu prostii ca e plina lumea,”
Citat:
„sa sti ca dupa dusul cu apa da nu din balta si frecatul cu peria de radacina ti-au mai sarit gindacii din cap si acum vorbesti o leaca mai limpede si picuri de haloperidol ti -a mai oprit izbucnirile incepi sa te dai pe brazda.”
|
Ba
nu mă dau pe brazdă, că
dacă mă dau pe brazdă
ies numai
neghinițe.
Citat:
ba nu mai zi obsesiile tale cu cei mari cu care te -ai certat vorbeste cu mine dintr-o alta perspectiva eu reprezint umilul gibilan_01.
|
Păi eu m-am certat cu
nenia cu ispisisikaa în lesă și eretele pe umărul drept
precum și cu
tanti grijania și cafiaua ei cu un zaț plin de grijanie, deci nu sunt certat
cu cei mari ci doar
cu cei mici.
Citat:
odata vorbeam cu unu pe alt forum ce spunea ca visnuismul e mai bun decit crestinismul si acolo la sfirsit repeta o nebunie mereu ca tine sti tu ce tot repeti ca un sd.stricat la el era o invocatie in sanscrita veche invoca pe tutuila cela rau ,tu ce invoci tot ceva cu care iti 'treci'timpul,fi mai coerent daca din cind in cind mai vorbesti de Dumnezeu sa vorbesti ca cei citavi[limpezi]la cap.
|
Păi repet
nebunia asta de la început
exact așa ca ăla
cu visnuismul, la sfârșit, dar eu la început că la sfârșit om vedea noi apoi ce va fi până la urmă
atuncia așa că
la sfârșit degeaba mai repeți ceva... că nu mai e
vreme de repetat apoi pe
Cale. Eu invoc
timpul pierdut. Pentru ca să ți se
limpezească cei limpezi la cap din cap.
Citat:
si de fapt ce vrei sa spui ca tot nu prea am priceput.ba de vrei sa te luminezi de tot am sa iti mai administrez haloperidol si dusuri scotiene cu apa de izvor ca vasele nu mai ajung.ba sa sti ca mi-am schimbat cit de putin impresia.hai zi tare, da nu prostii ca e plina lumea,
|
Păi
eu zic una, tu haloperidol; apoi
iar zic ceva, tu iar vi cu haloperidol; și crede-mă
că am înțeles: dacă nu zic ca tine, adică așa cum ar vrea nenia ca să auză pentru
ca să se liniștească grijania lui tanti grijania, atunci e
sigur haloperidol...
și gata.