View Single Post
Vechi 26.05.2010, 19:58:12
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
Sunt niste cuvinte care arata ceea ce sunt acele persoane.Sunt niste poponari care nu ar trebui sa aiba dreptul de a promova homosexualitatea intr-o tara cu istoria noastra.Acum dupa ce-au murit bunicii pentru neamul crestin ortodox,noi ne dam pantalonii jos - barbat cu barbat?Stam prea bine din punct de vedere moral si ne mai lipsea homosexualitatea?

Am ajuns sa mergem la rau de buna voie...si se pare ca cei care erau ai nostri, acum nu mai sunt.
Cine se lupta cu poponarii si lesbiencele se lupta cu natura si deci se lupta cu Dumnezeu. NU UITATI O CLIPA CA LOT NU SE LUPTA CU NIMENI IN SODOMA!!! ci TOLERA!

SCHIMBAREA NU INCEPE CU poponautii ci cu felul in care functioneaza MAI NOU societatea. Exista pe undeva o statistica care arata clar ca numarul lor s-a marit foarte mult NU DIN IMITATIE ci din faptul ca facind copii TIRZIU la 30-40 de ani nastem tot mai multi copii gay, adica cu deviatii in DNA, deoarece el este imbatrinit si prafuit , MAI ALES CIND FACI TIRZIU PRIMUL COPIL.
Eu unul am cercetat si am gasit trei cunostinte baieti care s-au nascut cu atractie pentru "pompieri din calendar" TOTI fiind nascuti tirziu.
Deci mare atentie femei!
Reply With Quote