Citat:
daca imi permiti konijiro : este pacat chiar si pentru atei
|
"Pacat" este un cuvant cu semnificatie religioasa, deci pe partea cu ateii nu ai nimerit-o.
Citat:
nu trebuie neaparat sa stai cu capul in biserica ca sa-ti dai seama ca e ceva ANORMAL...
|
Cine iti da tie dreptul sa decizi ce e normal si anormal atunci cand e vorba de alti oameni?
Citat:
Dom'le konijiro, deduc din nickname-ul tau si din semnatura ta ca ai avea tendinte pagane.
|
Si eu din avatarul tau ca ai tendinte nationaliste si antisemite. Vrei sa ne imprietenim?
Citat:
Ei bine, Romania a fost, este si va fi o tara crestin ortodoxa, opusa oricarei forma a pacatului.
|
Serios?
Oricarei forme a pacatului? Esti sigur? Ca mie mi se pare ca romanii sunt destul de selectivi cand vine vorba de pacate, ca sa nu mai zic de Noua dreapta. Nu v-am vazut in strada cand era vorba de, sa zicem, Tariceanu care a cedat resursele de gaze naturale ale Romaniei catre o companie straina. Sau aia era OK, dpdv biblic? Sau patriotic?
Mai mult, Romania are o groaza de ortodocsi pe plan exclusiv declarativ, si mai are vreo 13% din populatie care nu sunt ortodocsi. Deci, imi pare rau pentru convingerile tale, Romania nu este o tara crestin ortodoxa, poate doar majoritar ortodoxa, si chiar si asta e discutabil.
Citat:
Legalizarea homosexualitatii in Romania ??? Ce-ar mai fi facut mai Tepes, Stefan, Mihai si ceilalti eroi ai neamului nostru daca ar fi vazut ce se intampla in ziua de azi ??
|
De ce m-as raporta la niste persoane care au trait acum sute de ani? Esti in anul 2010, nu in 1600, si din fericire, am mai invatat una, alta, de atunci. Mai mult, care Tepes, ala care s-a convertit la catolicism? Nu ca m-ar interesa, dar nu te simti lezat, ca ortodox, sa il aduci in discutie ca exemplu?
Citat:
Chiar daca majoritatea oamenilor se afla in ignoranta sau dau din fund in discoteca, asta nu inseamna ca Romania s-a descrestinizat, sau ca a devenit vreo Sodoma or Gomora.
|
Tu crezi ca treaba asta cu homosexualtatea e un trend? Gen, se da un om heterosexual, casatorit si cu copii, care se trezeste intr-o dupa masa si zice: "pana mea, ma plictisesc azi, am ramas fara bere, ma duc sa fac sex cu un barbat, ca imi surade ideea?" si gata, e homosexual?
In cazul in care crezi asta, sunt doua lucruri pe care as vrea sa ti le spun:
1. Homosexualitatea nu se ia.
2. Daca iti e teama ca se ia, poate nu esti atat de hetero pe cat credeai.
Citat:
Noi avem valori morale pe care trebuie sa le urmam. Nu stiu cum e in povetile cu mai multi zei fantastici, dar noi nu toleram un asemenea pacat strigator la cer pe nume "homosexualitatea". Acasa pot face ce vor ei, nu-mi pasa mie, caci nu deranjeaza pe nimeni.
|
Cine sunt acei "noi" de care vorbesti? Mai mult decat atat, spune-mi, folosesti biblia ca sursa de moralitate 100%? In totalitate? Si daca ai decis sa ignori ceva pasaje din Levitic sau Deuteronom in goana ta dupa moralitate, de ce ai facut-o? Si daca te intrebi despre ce vorbesc, te rog sa verifici agenda Noii Drepte, pentru o executie prin lapidare, trebuie sa aveti una curand, daca folositi biblia ce reper de moralitate.
Citat:
Pacatul asta este urat foarte foarte mult de catre Domnul nostru, doar citeste ce s-a intamplat cu amaratii din Sodoma.
|
Am citit, multumesc, tu ai citit? E ciudat, pentru ca pana si treaba cu Sodoma si Gomora e discutabila, avand in vedere ca homosexualitatea era doar unul dintre "pacate" in toata povestea aia.
Citat:
Lasand la o parte faptul ca tu postezi mereu doar ca sa simti ca esti impotriva cuiva,sper sa nu ingaduie Dumnezeu sa-ti vezi fiul maine, poimaine cu limba in gura lu altu` (in gura fiului lu` vreunu de pe forum care e de parere cu tine).Nu m-as bucura dar as zambi luuuung de tot.Dar cauta-l tu pe dracu ca ai sa-l gasesti repede.
|
Da, stiu ca ai zambi, dar asa, fara sa te bucuri, ca nah, esti crestin, nu poti sa te bucuri de "necazul" altuia, nu?
Nu stiu ce as face daca fiul meu ar fi homosexual, dar in mod clar nu as folosi o carte veche de mii de ani, scrisa de niste oameni care credeau ca sfarsitul pamantului era la orizont, ca sursa de inspiratie.