Citat:
În prealabil postat de truthtostone
Sunt niste cuvinte care arata ceea ce sunt acele persoane.Sunt niste poponari care nu ar trebui sa aiba dreptul de a promova homosexualitatea intr-o tara cu istoria noastra.Acum dupa ce-au murit bunicii pentru neamul crestin ortodox,noi ne dam pantalonii jos - barbat cu barbat?Stam prea bine din punct de vedere moral si ne mai lipsea homosexualitatea?
Lasand la o parte faptul ca tu postezi mereu doar ca sa simti ca esti impotriva cuiva,sper sa nu ingaduie Dumnezeu sa-ti vezi fiul maine, poimaine cu limba in gura lu altu` (in gura fiului lu` vreunu de pe forum care e de parere cu tine).Nu m-as bucura dar as zambi luuuung de tot.Dar cauta-l tu pe dracu ca ai sa-l gasesti repede.
Am ajuns sa mergem la rau de buna voie...si se pare ca cei care erau ai nostri, acum nu mai sunt.
|
asemenea atitudine care indeamna la violenta si ura ce roade bune poate avea? caci eu stiu ca ceea ce semeni, aia aduni... Credeti ca aruncand cu pietre, sunteti mai presus decat altii. Aratati noarmalitatea cu dragoste, va fi mai bine inteles de catre multi. Ce vreti, sa fondati o noua inchizitie?