Citat:
În prealabil postat de fall3n
cum spuneam si mai sus : nu mai priviti chiar totul cu ochi critic..daca au fost acele incidente si nu neg ca ar fii fost este pentru ca intrei acei oameni numiti membri NOUA DREAPTA au fost si altfel de oameni mai exact neo-nazisti, golani care in anii care au urmat sau dat deoparte din aceasta organizatie si asta pentru ca s-au dat singuri pe ei - au vazut ca nu este aici locul lor(vezi manifestatiile NOII DREPTE fara incidente din ultimii ani)...in NOUA DREAPTA nu este loc pentru golani , anarhisti si neo-nazisti..sunt tineri nationalisti si crestini - unul din punctele NOII DREPTE este : Sprijinirea Bisericii Ortodoxe Române și stoparea ofensivei sectelor declanșată după 1989, ofensivă care vizează distrugerea crestinismului ortodox și, prin aceasta, sfărâmarea unității spirituale a poporului român..va rog mult incercati sa intelegeti - doar suntem crestini - nu aruncatori de bile - sa nu puntem eticheta si sa expediem..avem cu totii internet - de ce nu cautam mai bine ???..de ce nu se spune si de lucrurile bune care sau facut de catre ei ? de ce ?...ne-am invatat sa ne punem ochelarii de mari critici si nu iertam pe nimeni..toti gresim dar pe cat putem ne sprijinim...avem patimi cu totii - e mai bine si mai crestinesc cred eu sa ne ajutam decat sa aruncam si sa tot aruncam vina unii asupra altora..
|
Cred ca sprijinirea violentei este ca si cum ai fi faptas la aceasta. mare atentie ce si cum sprijini. lectiile istoriei ar trebui sa fie de ajuns, dar se pare ca nu sunt...