Citat:
În prealabil postat de maria-luisa
1. Copii, viitorii potential homosexuali sa fie crescuti intr-o familie model, in care sa nu existe persecutii de niciun fel .
2. femeia-viitoarea mamica, sa se ingrijeasca in asa fel incat viitorul copil sa nu aibe de suferit ( asta include hrana, psihic, moralitate).
3. barbatul sa respecte femeia de langa el din toate punctele de vedere si sa n-o raneasca in niciun fel.
4. Copilul, cel mai important, sa fie sustinut din toate punctele de vedere sa evolueze corect, fara traume si critici aberante...
Cred ca ar fi primele lucruri care ar trebui facute pentru a ne reintoarce la normalitatea omului...
|
familia e din ce in ce mai lovita Maria - e pe fata acest lucru - este bine cum zici dar ingaduie-mi sa zic nu este parca destul : adevaratii crestini sunt aproape pe cale de disparitie..nu trebuie sa ne sperie aceasta...dar ceva trebuie facut - noi cei tineri avem o datorie sa ne aparam tara si credinta asa cum au facut-o si inaintasii nostrii...nu vreau sa ma dau in barci aici si sa zica lumea -vai ce patriot e asta ce trancaneste aci de vreo 2 ore - eu o simt ca pe o datorie...si ma bucur sa sunt roman si crestin..ce spui tu repet este bine dar indraznesc sa spun ca pare ca o lumanarica aceasta solutie in gramada de foc a patimilor care pare sa mocneasca si sa arda din ce in ce in aceasta tara romana si ortodoxa..