View Single Post
Vechi 26.05.2010, 23:00:11
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fall3n Vezi mesajul
daca se merge pe aceasta linie DA se departeaza foarte mult de subiect pentru ca cei asemenea cu dumneavoastra nu caut adevarul ci vor sa se gadile pe ei insisi cu adevarul inteles de ei..nu cred ca primi oameni daca e sa mergem pe aceasta linie au fost homosexuali altfel nu mai vorbeam unul catre altul aici..nu eu decid insasi firea omeneasca o spune si mai departe Legea lui Dumnezeu care intareste aceasta normalitate (in cazul homosexualitatii desigur)

ce legatura este prietene intre Marsul pentru normalitate (ca aici era discutia) si omorat..ai vazut vreun loc unde am spus omor pentru homosexuali sau ca Dumnezeu zice sa omori si noi zicem nu..asta este o problema de care se lovesc cei ca dumneata incep sa citeasca Biblia si evident incep cu VT si cand aud de omoruri o inchid si zic ca acest Dumnezeu era razbunator..cei mai multi fac asa..nu e nevoie de citate ca stiu ce vrei sa spui...la fel ca si in postul trecut CAUTA si cauta bine citeste mai departe in SF Scriptura si daca iti lasi un pic din pene jos ai sa intelegi...

oricum ar fii tot putini sunt acesti homosexuali 2% daca nu ma insel..ceilalti sunt majoritatea tacuta..dc nu crezi intraba din usa in usa vezi care sunt pentru si care sunt impotriva homosexualitatii..

au fost timpuri cand si eu imi puneam intrebari si e f bine ca iti pui..dar ca sa te inchizi si sa te incurajezi ca nu e nimeni si nu e nimc asta e marele rau..

nu despre aceasta neliniste iti spuneam..biserica nu are nimic cu stiinta (nu face confuzie aici cu biserica catolica care a spus acea tampenie crede si nu cerceta)

iarasi zic nu despre aceasta neliniste vorbeam..cauta si vezi ca oameni de stiinta f cunoscuti au inteles ca Dumnezeu exista in cele din urma..

Vom vedea daca este vorba doar de un "mars pentru normalitate", dar nu ma surprinde sa vad ceva mai mult, avand in vedere debutul.
Reply With Quote