Citat:
->Tommm ,n-ai cu cine discuta ,nu te mai stradui sa-l inveti pe lup sa manance iarba :) nu ma intereseaza ce crede un ateu despre mine ,ci ceea ce crede Dumnezeu despre mine...nu am mintit cand am spus ca am fost banat pentru ca eram crestin .punct. n-am stat sa adun "dovezi" de la o groapa de gunoi ,pana la urma nici nu se merita sa vorbim de gropi de gunoi . suntem pe un forum ortodox totusi :)
IGNORAREA E METODA CEA MAI CRESTINEASCA IN CAZUL UNOR ASTFEL DE "PERSONAJE" .
|
Deci ai optiunea de a posta link-ul respectiv, si de a pune la punct pe toti cei care contesta respectiva banare pe motivele invocate de tine (aici ma includ si pe mine), dar ai ales sa nu o faci, pentru ca nu ai timp?
Daca am invatat ceva despre tine din ce ai postat pana acum, este ca daca link-ul ala dovedea ceea ce ai sustinut, erai calare cu el pe tot forumul, si il postai bolduit, cu rosu. Nu o faci, deci repet, minti. Si dumnezeul tau o stie si el, ca nah, e omniscient. Si da, esti pe un forum ortodox, totusi:)
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
|