View Single Post
Vechi 27.05.2010, 00:06:00
costache marilena
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Hai sa dau o solutie cu adevarat practica la aceasta nemaipomenita problema a coafurii, hainelor, basmalei, etc. Cine stie ca nu isi poate tine ochii, cine stie ca nu se poate concentra, sa vina cu o carte cu Sf Liturghie si sa urmareasca slujba cuvant cu cuvant de acolo. Asa nu mai vezi cine este langa tine, cine trece pe langa tine si asa mai departe. Din proprie experienta (nu, nu in Romania, nu, nu in biserica ortodoxa), metoda asta functioneaza foarte bine. Numai ca la noi nu exista Missale sau ceva de genul, plus ca or crede oamenii ca esti vreun fel de protestant. Dar asta e. Cred ca este o solutie mai realista decat sa ceri la toata lumea sa s eimbrace nu stiu cum, ca tu nu poti sa iti pui frana ochilor.
Coafura, hainele, basmalel, etc. nu sunt o problema nemaipomenita nici pentru mine, nici pentru altii, cred. Era doar un exemplu de distragere a atentiei din timpul rugaciunii. Evident ca problema este a "neatentului" nu a doamnelor elegante si solutia ta este practica, multumesc... Si nici nu ma gandeam sa pretind doamnelor si d-soarelor sa se imbrace"nu-stiu-cum". Au facut-o altii mai smeriti decat mine. Ca sa nu vad si sa nu mor de ciuda ca eu nu-s asa frumoasa ca ele o sa inchid ochii si o sa zic in gand "Doamne Iisuse........". Nici o problema. Imi pun frana ochilor, ce sa fac?
Reply With Quote