Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
220. Blestemul de la Noul Ierusalim - Pucioasa
“Eu sunt Alfa și Omega. Am colindat pământul în lung și în lat, cu tot ce este curat, iar ce este întinat, am blestemat. Eu sunt Domnul în chip curat. Umblu pe pământ și Mă întâlnesc cu omul și nu Mă vede. Nu Mă arăt, pentru că nu crede. Eu sunt Alfa și Omega, cu numele de Iisus.” (citat după Cuvântul Pucios din 19 februarie 1975)
“…Pe unde am cutreierat pământul în lung și în lat nu am lăsat semne, nu am blestemat, nu am scuturat praful de pe picioare ca să rămână în durere mare, pentru că așa a spus Tatăl, să las neghina cu grâul până la sfârșit. Dar a sosit ziua și a neghinei, și a grâului, să fie puse fiecare în al său hambar. ” (citat după Cuvântul Pucios din 23 februarie 1978.)
Și când te gândești că aceste afirmații care se bat cap în cap sunt despărțite doar de trei ani! Pentru că se contrazic grosolan, de la mână pân’la gură, înseamnă că cel puțin una e mincinoasă, deci sunt creația unui mincinos. Pentru că sunt creația unui mincinos, înseamnă că amândouă vin cu un mesaj mincinos din partea unui hristos mincinos, care spune oricui îl ascultă: “Eu sunt Cuvântul, Eu sunt Alfa și Omega care am blestemat peste tot pe unde am trecut”.
|
P.S. Aceste contradicții mi-au inspirat comentariul precedent. Mi se pare de neiertat să treci cu vederea o asemenea grosolănie: azi spui una, și mâine spui exact pe dos, și mai ai pretenții că a vorbit Dumnezeu. Păi, se contrazice Dumnezeu de la un an la altul? Noi știm că Dumnezeu a blestemat smochinul neroditor, care imediat s-a uscat. Aici apare "Noul Ierusalim" cu o minciună spusă în numele lui Iisus: "Pe unde am cutreierat pământul în lung și în lat nu am lăsat semne,
nu am blestemat[/b], nu am scuturat praful de pe picioare ca să rămână în durere mare, pentru că așa a spus Tatăl..." Păi înseamnă că nu L-a ascultat pe Tatăl, dacă a blestemat smochinul cel leneș și neroditor.
De-aia zice apostolul: "Vedeți că se vor ridica hristoși mincinoși, ca să-i amăgească pe mulți..." Și vor zice câte-n lună și-n stele, ca să-i înșele.