Am revenit aici,pe acest forum, la aceasta rubrica pentru ca i-am promis Sfantului Ierarh Nectarie ca la fiecare minune savarsita de el, indiferent de marimea si importanta ei, mica sau mare, am sa o relatez pe acest forum. Prin urmare am sa povestesc cum Sfantul Nectarie mi-a sarit in ajutor si de data asta. Duminica dimineata, dupa ce m-am trezit, dintr-o data am inceput sa am niste dureri menstruale groaznice. Desi eu nu prea am probleme de acest gen, in aceasta perioada a lunii, de data aceasta atat de tare ma durea incat, efectiv mergeam prin casa indoita. Nu aveam nici o pastila sa i-au ca durerea sa se mai atenueze iar durerile si crampele cresteau in intensitate. La un moment dat, am cedat, m-am "intins" pe pat "indoita" si am inceput sa plang din cauza durerilor si nu am avut puterea sa zic in soapta, decat atat: "Sfinte Nectarie auzi-ma atunci cand te strig si alina-mi durerea de burta". Si, nu imi venea sa cred, in momentul in care am spus aceste durerea mea cedase,si simteam ca sunt cuprinsa de o liniste incat nu stiut cand m-am ridicat din pat. Ii multumesc Sfantului pentru ajutorul dat!
|