Subiect: femeia necurata
View Single Post
Vechi 27.05.2010, 10:45:29
adelina02 adelina02 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin MSN pentru adelina02
Implicit

Citat:
În prealabil postat de voxdei55 Vezi mesajul
Dragi forumisti.nasterea si procreerea unei noi vieti e miracolul cel mai mare de pe aceasta planeta,.un miracol cotidian lasat de Dumnezeu,iar femeia ,cea care da viata unei noi fiinte merita toata cinstirea si respectul .Am fost martor cand femeia care a dat viata unei noi fiinte nu a fost lasata sa asiste la botezul propriului copil pe motive..(sac) ca nu ar fi curata si a trebuit sa stea pe afara.Treziti-va oameni buni..aceste reguli anacronice,expirate-nu au nici o acoperire reala,toate sant inventiile unor persoane care credeau ca pamantul e plat si nu stiau mai nimic de anatomia umana.Toate aceste reguli absurde vor disparea un urmatorii 20..30 de ani,noua generatie cu mintea mai aeresita nu va mai accepta ineptii.Nu Dumnezeu complica viata.ci noi..sau mai bine zis unii care cred ca au dreptul de a ne face ei reguli.Femeia nu este curata atunci cand nu are sufletul curat..niciodata altfel incat sa fie stigmatizata cu apelative si obligata conform unor percepte "crestine"sa se supuna barbatului.Femeia si barbatul au drepturi egale si nimeni nu trebuie sa se supuna nimanui...sa existe respectul reciproc si asta ajunge.
Imi place raspunsul tau si ai dreptate.
Eu una nu ma simt murdara in acea perioada si merg la biserica asa cum merg in orice alta zi.Nu are de ce sa se simta o femeie murdara sau sa ii fie interzis sa mearga la biserica in acele zile pt ca pana la urma este ceva firesc,dat de la Dumnezeu.Daca era ceva interzis nu ne mai dadea Dumnezeu perioada asta.O femeie este murdara atunci cand practica desfranarea,la fel cum sunt si barbatii desfranati.
Reply With Quote